صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اشتباه خاتمي و ناشي‌گري شبكه سوپرحرفه‌اي سعودي

شبكه «العربيه» كه در هفته‌هاي اخير، مواضع ضدايراني خود را شدت بخشيده، با اشاره به همين سخنان، مدعي شد كه اظهارات خاتمي اتهامي واضح و صريح‌اللهجه به سران محافظه‌كار ايران است، مبني بر اين‌كه خشونت و بحران را به دولت‌هاي ديگر صادر مي‌كنند.
کد خبر: ۱۰۰۹۷
| |
69456 بازدید
در پي اظهارات سيدمحمد خاتمي در جمع دانشجويان گيلان، شبكه «العربيه» ـ وابسته به عربستان سعودي ـ گاف عجيبي داد و اقدام به انتشار تصويري مونتاژي از خاتمي پرداخت.

به گزارش خبرنگار «تابناك»، رئيس‌جمهور سابق ايران درباره شعار حضرت امام مبني بر «صدور انقلاب» گفـته بود: امام چه مي‌خواست و منظورش از صدور انقلاب چه بود؟ اين که ما اسلحه بگيريم و در ديگر کشورها انفجار ايجاد کنيم و گروه‌هايي درست کنيم که در ديگر کشورها خرابکاري کنند؟ امام به شدت با اين رفتارها مخالف بود و برخورد مي‌کرد. منظور امام اين بود که ما اينجا الگو بسازيم. اگر ما اين الگو را بد بسازيم و يا کاري کنيم که دشمن بتواند جنبه‌هاي مثبت اين الگو را بپوشاند و جنبه‌هاي منفي را جلوه بدهد و يا جا بيندازد، اين بزرگترين خيانت به اسلام و انقلاب است.

خاتمي از اين اظهارات منظور خاصي نداشته است اما اين چهره باسابقه بايد مي‌دانست كه بيان چنين جملاتي، آن هم در شرايطي كه شبكه‌هاي غربي پياپي ايران را به دخالت نظامي در بحران ديگر كشورها و ارسال سلاح متهم مي‌كنند، قطعا مورد سوءاستفاده قرار خواهد گرفت.
شبكه «العربيه» كه در هفته‌هاي اخير، مواضع ضدايراني خود را شدت بخشيده، با اشاره به همين سخنان، مدعي شد كه اظهارات خاتمي اتهامي واضح و صريح‌اللهجه به سران محافظه‌كار ايران است، مبني بر اين‌كه خشونت و بحران را به دولت‌هاي ديگر صادر مي‌كنند.

اين شبكه كه به شدت خود را حرفه‌اي مي‌داند، اقدام به درج تصويري از خاتمي با كت براق و كراوات قرمز كرده است.
اين عكس از جمله تصاويري است كه با نرم‌افزارها و ابزارهاي معمول تصويري درباره شخصيت‌هاي مشهور چون رجال سياسي، هنرپيشگان و بازيكنان فوتبال مونتاژ مي‌شود و در شبكه اينترنت فراوان يافت مي‌شود.
 
گفتني است، عصر امروز و پس از پيامهاي متعدد كاربران سايت «العربيه»، اين سايت تصوير مونتاژي خود را عوض كرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۹ - ۱۳۸۷/۰۲/۱۵
در حال حاضر ايشان سمت رسمي حكومتي ندارند وايراد سخنان اين چنين از سوي ايشان طبيعي بوده واشكالي هم ندارد بلكه اشكال را به اين شبكه گرفت كه اين سخنان رسمي نيست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۵ - ۱۳۸۷/۰۲/۱۵
انتظار بيشتري هم از اين شبكه نميرفت
اقاي خاتمي بايد از اين شبكه شكايت كنددولت ايران در دفاع از يك شخصيت محبوب بين المللي بايد موضع بگيرد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۸ - ۱۳۸۷/۰۲/۱۵
حالا پدرت خوب مادرت خوب! این چه گاف بزرگتریه که تو اینو چاپ کردی؟ به ایشان خدمت کردی یا به روحانیت؟ خالصانه؟ اگه یه عده ای به اصل مطلب مراجعه نکنندچی فکر میکنند؟ آدم به یاد روشهای سخیف روزنامه های زرد می افته. امیدوارم این سید مظلوم آن دنیا جلوی شما رو نگیره! من جای شما بودم صلاح نمیدانستم این نظر را چاپ کنم اما چاپ آن کمی باعث تخفیف جرم خواهد شد!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۰ - ۱۳۸۷/۰۲/۱۵
با سلام

همکاران محترم تابناک
چرا اینقدر سر به سر اقای خاتمی مگذارید.....اینقدر ایشون را اذیت نکنید...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۴ - ۱۳۸۷/۰۲/۱۵
آقاي خاتمي همچنان محبوب قلب بسياري از ايراني هاست پس سعي نكنيم اين چهره محبوب را زير سوال ببريم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۸ - ۱۳۸۷/۰۲/۱۵
خيلي تند ترويد. گروهي بودند كه به همين كار اعتقاد داشتند و واحد نهضتها در سپاه كه در دست مهدي هاشمي بود....پس حرف خاتمي بيراه نيست.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۳ - ۱۳۸۷/۰۲/۱۶
جناب خاتمی را نمی توان بیرون از حاکمیت فرض کرد. ایشان 8 سال رئیس جمهور این کشور بودند و الان یک فرد عادی نیستند و به همین اعتبار هم به کشورهای مختلف می روند نه بعد شخصی شان لذا باید متوجه مصالح کشور باشند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۷ - ۱۳۸۷/۰۲/۱۶
بهتر نیست به گاف های بی شمار مسئولان رسمی کشور بپردازید تا افرادی که سمت رسمی ندارند؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۳ - ۱۳۸۷/۰۲/۱۶
تا کی باید از خاتمی بد گفت تا کی نخبه کشی . اگر در دنیای سیاست به ایشان مجال عرضه اندیشه های نابش را ندادند و نمی دهند ،ولی تا هر زمان خاتمی جاودانه و محبوب خواهد ماند. و این خود بس است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۰ - ۱۳۸۷/۰۲/۱۶
اين شبكه فقط اخباري را كه ضد ايران باشد منتشر مي كند و حتي تيترهايي كه مي زند برگرفته از رسانه هاي غربي است و معمولا خشم خوانندگانش را عليه ايران موجب مي شود كه اينرا بارها در پيغام كاربرانش ديده ام.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟