میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تداوم آلودگی هوا در پایتخت

شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد ۱۲۲ قرار گرفته و هوای تهران برای گروه‌های حساس جامعه آلوده است.
کد خبر: ۱۰۰۸۸۹۷
| |
6882 بازدید
تداوم آلودگی هوا در پایتخت

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد ۱۲۲ قرار گرفته و هوای تهران برای گروه‌های حساس جامعه آلوده است.

همچنین این شاخص طی ۲۴ ساعت گذشته به طور میانگین بر روی عدد ۱۱۸ قرار داشت و هوای تهران برای گروه‌های حساس جامعه آلوده بود.

تهران از ابتدای سال همزمان با شیوع کرونا ۱۵ روز هوای پاک، ۱۵۵ روز هوای قابل قبول، ۳۹ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه و ۲ روز هوای ناسالم برای همه افراد داشته است.

این در حالی است که در مدت مشابه سال قبل، پایتخت ۲۵ روز هوای پاک، ۱۵۲ روز هوای قابل قبول، ۲۷ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه و یک روز هوای ناسالم برای همه افراد جامعه داشت.

بیشترین دما برای روز جاری ۲۲ و کمترین دما ۱۴ درجه پیش بینی شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟