صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

جابه‌جايی جام جهانی دست هيوندای افتاد

ما به همكاري با فيفا براي برگزاري رويداد تاريخي جام جهاني فوتبال در آفريقاي جنوبي افتخار مي‌كنيم. اين همايش بزرگ ورزشي به ما فرصتي بي‌نظيري داده تا قابليت‌هاي خود را در زمينه حمل و نقل نمايش دهيم.
کد خبر: ۱۰۰۸۷۲
| |
2751 بازدید

شركت خودروسازي هيونداي موتور كره‌ جنوبي بيش از 600 دستگاه از خودروهاي خود را تحويل فدراسيون جهاني فوتبال (فيفا) داد.

به گزارش ايسنا؛ اين خودروها شامل 609 دستگاه خودروي سواري و ون و 32 دستگاه اتوبوس مي‌شود و قرار است از اين خودروها در حمل و نقل تيم‌هاي مختلف و مسوولان مربوط به آن‌ها استفاده شود.

قائم‌مقام بخش بازاريابي هيونداي در اين باره گفت: ما به همكاري با فيفا براي برگزاري رويداد تاريخي جام جهاني فوتبال در آفريقاي جنوبي افتخار مي‌كنيم. اين همايش بزرگ ورزشي به ما فرصتي بي‌نظيري داده تا قابليت‌هاي خود را در زمينه حمل و نقل نمايش دهيم.

كمتر از دو هفته ديگر رقابت‌های جام جهانی فوتبال در آفريقای جنوبي برگزار می‌شود. شركت هيونداي به مدت 11 سال است كه با فيفا در زمينه تامين وسايل حمل و نقل تيم‌ها در هنگام برگزاري رقابت‌هاي جام جهاني فوتبال همكاري مي‌كند.

هيونداي قصد دارد در جام جهاني 2014 برزيل نيز با فيفا در زمينه تامين خودروهاي حمل و نقل تيم‌ها همكاري كند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...