افشای یک خبر توسط رسانه سعودی

السد قطر هم مثل النصر از پرسپولیس شکایت کرده بود!

کد خبر: ۱۰۰۷۴۹۶
| |
6193 بازدید

یک رسانه عربستانی فاش کرد که السد قطر هم شکایتی مشابه النصر از پرسپولیس کرده بود که ای اف سی آن را رد کرد ولی این موضوع خبری نشد.

به گزارش تابناک ورزشی، کنفدراسیون فوتبال آسیا پس از شکایت النصر از پرسپولیس با ارسال نامه‌ای به فدراسیون فوتبال ایران و این باشگاه خواهان توضیح درباره شکایت تیم سعودی شد.

رسانه سبق عربستان به نقل از منبع آگاه در AFC نوشت: اعتراض النصر علیه باشگاه پرسپولیس ایران از لحاظ شکلی و موضوعی رد شد و AFC رای را به نفع ایرانی صادر می‌کند. پیش از این باشگاه السد قطر در این زمینه اقدام کرده بود که AFC آن را رد کرده بود.

با این حال باشگاه پرسپولیس قرار است تا روز پنج شنبه مدارک و مستندات خود را تحویل AFC دهد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت