دادگاه انگلیس مانع تحویل طلای ونزوئلا به گوایدو شد

سفیر جمهوری اسلامی ایران در لندن از ممانعت دادگاه استیناف انگلستان با تحویل۳۱ تن ذخایر طلای ونزوئلا به رهبر مخالفان این کشور خبر داد.
کد خبر: ۱۰۰۷۲۲۴
| |
5922 بازدید
|
۳
دادگاه انگلیس مانع تحویل طلای ونزوئلا به گوایدو شد
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، حمید بعیدی‌نژاد، سفیر کشورمان در انگلیس روز دوشنبه در توییتی نوشت: دادگاه استیناف انگلستان با تجدید نظر در رأی دادگاه بدوی، بانک انگلیس را از تحویل۳۱ تن ذخیره طلای ونزوئلا به ارزش یک میلیارد دلار به گوایدو، رهبر مخالفین دولت ونزوئلا منع کرد. ریاست دادگاه استیناف اعلام نمود که ادعای ریاست گوایدو بر دولت ونزوئلا با واقعیت‌های در صحنه همخوانی ندارد.

وی در توییت دیگری نوشت: تیم حقوقی این پرونده نیز همان تیم حقوقی بانک ملت کشورمان بود که دولت انگلیس را در وضع تحریم‌ها علیه بانک ملت مقصر شناخت و آن‌ها را مجبور به پرداخت غرامت نمود.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۵
گوایدو مادورو نداره. نمیدن.
با دست دادن با پا بیافتن دنبالش!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۵
دادگاه و نهاد مستقل از قدرت یعنی این. اگر به فرض محال دادگاهی در ایران این کار را می کرد با او چه رفتاری می شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۵
به این می گویند قوه قضاییه مستقللللللللللللللللللللل
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت