بازدید 6744

ابتکار: نژادپرستی و نابرابری به معضلی درغرب تبدیل شده

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده بر ضرورت مبارزه با نابرابری و نژادپرستی تاکید کرد و گفت این مساله اکنون به یک عنوان یک معضل در غرب ظهور یافته است.
کد خبر: ۱۰۰۶۴۰۱
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۹ 02 October 2020

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، معصومه ابتکار روز پنج‌شنبه در نشست عالی‌رتبه مجمع عمومی سازمان ملل متحد که با موضوع برابری جنسیتی و توانمندسازی زنان و دختران برگزار شد، افزود: جهان برای تحقق عدالت، ارزش‌های انسانی و حمایت از حقوق زنان به تغییر رویکرد و افق گشایی نیاز دارد.

وی با بیان اینکه ۲۵ سال پس از کنفرانس پکن، جهان در مناطق مشابه پیشرفت کرده‌اند اما در ابعاد دیگر، ما همچنان چالش‌های زیادی را در پیش رو داریم، ادامه داد: من سرپرست هیات کارشناسی کشورم در چهارمین کنفرانس جهانی بودم و دیدم که چگونه زنان کشورها برای بهبود ویژگی‌های خاص چارچوب اقدام می‌کوشیدند.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده، اضافه کرد: ما در بسیاری از این مناطق موفق نشده‌ایم و در مناطقی چون جنگ، فقر و بیماری پسرفت داشته‌ایم. مبارزه با نابرابری و نژادپرستی ادامه دارد و به عنوان یک معضل اصلی در نیمکره غربی ظاهر شده است. جهان برای انعکاس عدالت، ارزش‌های انسانی و حمایت از حقوق زنان به تغییر فضای فکری نیاز دارد.

ابتکار با تاکید بر اینکه پس از چهار دهه از استقرار جمهوری اسلامی ایران، ما هنوز چالش‌های زیادی داریم هرچند که در بسیاری از زمینه‌ها همچون آموزش و بهداشت، پیشرفت چشمگیری داشته‌ایم و امید به زندگی برای زنان ۲۵ سال افزایش یافته است.

وی تاکید کرد: ملت ما در برابر ابرقدرت‌ها مقاومت کرده است و با افتخار و استقلال می‌ایستد و در تفکر توسعه یافته در داخل کشور خود پیشرفت می‌کند.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با یادآوری اینکه دولت رئیس جمهوری روحانی گام‌های بزرگی برای پیشرفت زنان و خانواده در ایران برداشته است، گفت: از طریق یک فرایند بین بخشی، ما شاخص‌های ملی را برای عدالت جنسیتی توسعه دادیم.

ابتکار افزود: این اقدام، زمینه را برای نخستین برنامه مبتنی بر نتیجه برای پیشرفت زنان و خانواده در ۳۱ استان فراهم کرد و ما اخیرا پیشخوان نظارت بر شاخص‌های برابری جنسیتی و شکوفایی خانواده را راه‌اندازی کردیم.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس بررسی قوانین ما در مورد زنان و خانواده، ما ۱۰ لایحه جدید از جمله لایحه حمایت از امنیت زنان در برابر خشونت و چندین قانون جدید پیشنهاد کرده‌ایم.

معاون رئیس جمهوری در اموز زنان و خانواده تاکید کرد: حداقل ۲ هزار و ۷۰۰ سازمان غیردولتی متمرکز بر زنان در ایران فعال هستند و ما برنامه‌هایی برای توانمندسازی فعالیت‌های جامعه مدنی داریم.

ابتکار تاکید کرد: ما طرح‌هایی چون افزایش تاب‌آوری اجتماعی، همچنین توانمندسازی اقتصادی هزاران زن سرپرست خانوار از طریق صندوق‌های اعتباری خرد و تعاونی‌ها را با موفقیت به اجرا درآورده‌ایم.

وی خانواده را سنگ بنای رشد انسانی دانست و اظهار کرد: از طریق طرح گفت‌وگوی ملی خانواده، ما ابتکاری را برای توانمندسازی جامعه مدنی در مهارت‌های گفت‌وگو برای امکان انسجام خانوادگی و اجتماعی در نظر گرفته‌ایم. مرکز بین‌المللی گفت‌وگوی خانوادگی اخیراً در تهران راه‌اندازی شده است.

معاون رئیس جمهوری در اموز زنان و خانواده تصریح کرد: حتی در حالیکه مداخله خارجی منطقه ما را آزار داده، ایران کوشیده است صلح و ثبات را تقویت کند.

ابتکار به همه‌گیری کرونا در شرایط تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران هم اشاره کرد و گفت: سرانجام ، من می خواهم از تلاش‌های فداکارانه کارکنان بهداشتی و درمانی ایران که موفق به مدیریت بیماری همه‌گیر کووید-۱۹ در میان جنگ اقتصادی و تبلیغاتی شده‌اند ، تقدیر کنم. من همچنین به سلامتی و سعادت همه بشریت امیدوارم.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست # انتخابات
آخرین اخبار
وب گردی