میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ورود دادستان بم برای برخورد با سارقان خرما

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بم گفت: با توجه به اینکه شرق استان کرمان از قطب‌های مهم برداشت محصول خرماست، دستگاه قضایی با همکاری سایر نهادهای امنیتی و انتظامی در راستای حمایت از تولید به موضوع سرقت خرما ورود کرده است.
کد خبر: ۱۰۰۵۴۲۵
| |
6762 بازدید
ورود دادستان بم برای برخورد با سارقان خرما

به گزارش تابناک به نقل از فارس، محمد ضیاءالدینی در تشریح اقدامات دادستانی در خصوص حمایت از تولید و پیشگیری سرقت از نخلستان‌های خرما در شرق استان کرمان اظهار کرد: دستگاه قضایی آمادگی لازم را برای حل مشکلات حقوقی و قضایی تولیدکنندگان دارد. بانک اطلاعاتی شناسایی سارقان در بم تشکیل شده و نحوه و چگونگی سرقت و فروش مال مسروقه این افراد ثبت می‌شود و دستگاه قضایی با قاطعیت با سارقان و خریداران مال مسروقه برخورد خواهد کرد.

به گفته دادستان بم، خرید و فروش هر گونه محصول خرما خارج از واحدهای صنفی دارای پروانه کسب معتبر ممنوع است و با متخلفان برخورد خواهد شد. کشاورزان و باغداران می‌توانند با همکاری مراجع انتظامی و امنیتی زمینه ناامنی سارقان خرما و خریداران مال دزدی را فراهم کنند و کسانی که به اتهام سرقت خرما دستگیر شوند، تا پایان فصل برداشت در بازداشت می‌مانند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات