صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

قیمت مرغ باز هم افزایش یافت

نایب رئیس کانون سراسری مرغداران گوشتی با بیان اینکه قیمت مرغ به ١٩ هزار تومان رسیده است، گفت: عدم تامین نهاده و سرکوب قیمت از سوی دولت منجر به بحران در روزهای آینده می شود.
کد خبر: ۱۰۰۴۷۴۸
| |
4262 بازدید

نایب رئیس کانون سراسری مرغداران گوشتی با بیان اینکه قیمت مرغ به ١٩ هزار تومان رسیده است، گفت: عدم تامین نهاده و سرکوب قیمت از سوی دولت منجر به بحران در روزهای آینده می شود.

حبیب اسدالله نژاد در گفتگو با مهر از افزایش هزار تومانی قیمت مرغ نسبت به هفته گذشته خبر داد و گفت: قیمت این کالا در بازار به ١٩ هزار تومان رسیده است.

وی قیمت مرغ زنده را نیز به صورت نقدی ١٢ هزار و ۵٠٠ تومان و به صورت مدت دار ١٣ هزار تومان اعلام کرد.

اسدالله نژاد با بیان اینکه قیمت تمام شده مرغ زنده در صورت تأمین ٤٠ درصد نهاده‌ها با نرخ دولتی، ١۶ هزار تومان است، گفت: در حال حاضر کمتر از ٤٠ درصد نهاده‌ها با نرخ دولتی تأمین می‌شود و مرغداران معتقدند قیمت مرغ در شرایط فعلی باید رقمی بین ٢٣ تا ٢۴ هزار تومان باشد.

وی ادامه داد: برای روزهای آینده پیش بینی افزایش قیمت چشمگیری در این حوزه نداریم اما به دلیل عدم تأمین نهاده‌ها و سرکوب قیمت مرغ از سوی دولت، پیش بینی کاهش تولید در ماه‌های آینده را داریم که این مساله برای ماه‌های آینده ایجاد بحران و چالش جدی می‌کند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات