ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
آ اس رم دیدار هفته اول کالو را می بازد

نتیجه بازی بخاطر بازیکن غیرقانونی ۳ بر صفر می‌شود

کد خبر: ۱۰۰۴۲۶۷
| |
5806 بازدید

تیم فوتبال رم ممکن است به دلیل یک سهل‌انگاری از سوی مدیران این تیم بازنده مصاف هفته نخستش با تیم هلاس ورونا معرفی شود.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از نشریه گاتزتا دلواسپورت، تیم فوتبال رم ممکن است به خاطر استفاده از یک بازیکن غیرمجاز در بازی شنبه شب خود در خانه هلاس ورونا از هفته نخست سری A، با نتیجه 3 بر صفر بازنده اعلام شود. این بازیکن آمادو دیاوارا هافبک گینه‌ای جالوروسی بود که در ترکیب اصلی به میدان رفت.

در این بازی که با تساوی بدون گل خاتمه یافت، رم در حالی دیاوارا را به میدان فرستاد که نام این بازیکن در فهرست بازیکنان زیر 22 سال و نه در فهرست بازیکنان تیم اصلی باشگاه درج شده بود. مشکل اما این است که دیاوارا روز 17 جولای (یعنی بیش از دو ماه قبل) 23 ساله شده و به همین دلیل به اشتباه نامش در فهرست بازیکنان زیر 22 ساله‌های باشگاه به ثبت رسیده است. به همین دلیل اکنون این احتمال وجود دارد که رم به خاطر تخلف در استفاده از بازیکنی غیرمجاز، یک امتیازی که از بازی اول خود در این فصل گرفته را از دست بدهد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟