میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کریمی پس از ۱۰روز بدون تمرین مقابل الشرطه فیکس است؟

کد خبر: ۱۰۰۳۶۷۱
| |
5030 بازدید

پس از کش‌وقوس‌های فراوان در نهایت علی کریمی، هافبک تیم فوتبال استقلال که قصد ترک این تیم را دارد راهی کشور قطر و اردوی تیمش شد تا در یکی، دو بازی باقی مانده در لیگ قهرمانان آسیا به این تیم کمک کند.

به گزارش تابناک ورزشی، او در حالی بامداد امروز (شنبه) به قطر رسید که کاملا ناآماده و سنگین بود. خودش هم گفته ۱۰ روز است که تمرین نکرده‌ام. با این حال، کریمی مدعی شده برای کمک به استقلال به قطر سفر کرده و بعد از این دو بازی هم باید بهترین تصمیم را برای آینده خود بگیرد.

طبق شنیده‌ها، مجید نامجومطلق سرمربی آبی‌پوشان برای استفاده از علی کریمی در بازی با الشرطه عراق دچار تردید شده و شاید این بازیکن را از برنامه‌های تاکتیکی خود در ترکیب اصلی حذف کند چراکه ممکن است کریمی این روزها تمرکز لازم را نداشته باشد.

استقلال در پنجمین هفته از لیگ قهرمانان آسیا، فردا شب (یکشنبه) به مصاف الشرطه عراق می‌رود تا شانس خود برای کسب پیروزی و صعود از گروه را بالا ببرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات