میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

درخواست ترکیه از الکاظمی برای سفر به این کشور

سفیر ترکیه در بغداد طی دیدار با مشاور امنیت ملی عراق، رسما خواستار سفر نخست‌وزیر این کشور به ترکیه شد.
کد خبر: ۱۰۰۳۳۳۵
| |
4895 بازدید
درخواست ترکیه از الکاظمی برای سفر به این کشور
به گزارش تابناک به نقل از فارس، «فاتح ییلدیز»، سفیر ترکیه در بغداد گفت که کشورش رسما از نخست‌وزیر عراق خواسته به ترکیه سفر کند.

سفیر ترکیه امروز پنجشنبه در دیداری که با «قاسم الأعرجی»، مشاور امنیت ملی عراق داشته، درباره روابط دوجانبه و راه‌های تقویت آن به گونه‌ای که در راستای منافع عر دو کشور و ملت باشد، گفتگو و رایزنی کرده است.

دفتر الأعرجی طی بیانیه‌ای اعلام کرد که او در این دیدار تأکید کرده است که دولت الکاظمی تمایل زیادی به تداوم روابط بین ترکیه و عراق و توسعه این روابط در همه زمینه‌ها دارد.

مشاور امنیت ملی عراق همچنین خواستار برقراری روابط متوازن با همه شده و گفته است که عراق و ترکیه دارای منافع مشترکی از جمله منافع اقتصادی دارند.

رئیس جمهور ترکیه پیشتر از تمایل خود برای سفر به عراق در صورت مهیا شدن شرایط خبر داده بود.

دعوت رسمی از کاظمی برای سفر به ترکیه در حالی صورت می‌گیرد که حملات مکرر ارتش ترکیه علیه عناصر پ. ک. ک در شمال عراق، موجب ناراحتی بغداد از تداوم این حملات شده است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت