میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

لاوروف سفرش به برلین را لغو کرد

مسکو اعلام کرد، سرگئی لاوروف که قرار بود فردا، سه‌شنبه سفری به برلین داشته باشد این سفر را لغو کرد. این اقدام بعد از آن بود که برلین برخی تغییرات در برنامه این سفر ایجاد کرد و مدت دیدار با وزیر خارجه آلمان را کاهش داد.
کد خبر: ۱۰۰۲۷۰۱
| |
7725 بازدید
لاوروف سفرش به برلین را لغو کرد
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد، زمان سفر سرگئی لاوروف، وزیر خارجه به آلمان و جزئیات مشارکتش با هایکو ماس، وزیر خارجه آلمان در اختتامیه "سال مشارکت علمی و آموزشی" روسیه - آلمان یک سال پیش برنامه‌ریزی شده بود در جریان مذاکرات ۱۱ اوت نیز بر آن تاکید شد.

طبق این بیانیه، سوم سپتامبر طرف آلمانی تغییراتی در برنامه دیدار ماس داد به این ترتیب که مشارکت او در این مراسم لغو شد در حالی که زمان اختصاص داده شده به مذاکرات دو جانبه تنها به یک ساعت و نیم کاهش یافت.

در ادامه این بیانیه آمده است: هدف اولیه و اصلی سفر لاوروف به برلین انجام این دیدار بود که با چارچوب پیشنهادی برای مذاکرات دو جانبه به شکلی بسیار زیاد مدت دیدار تقلیل پیدا کرد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت