صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

توضیحات درباره فوت ۶ بیمار با آمپول تقلبی کرونا

فرمانده انتظامی غرب استان تهران درباره فوت ۶ بیمار در شهرستان شهریار در پی مصرف آمپول تقلبی کرونا توضیحاتی را ارائه کرد.
کد خبر: ۱۰۰۲۱۰۴
| |
7267 بازدید
توضیحات درباره فوت ۶ بیمار با آمپول تقلبی کرونا


به گزارش  تابناک به نقل از ایلنا، سردار محسن خانچرلی، فرمانده انتظامی غرب استان تهران درباره فوت ۶ بیمار در پی مصرف داروهای تقلبی در شهریار گفت: ۶ نفر به عنوان شاکی، مدعی فوت اقوامشان بر اثر مصرف این داروی تقلبی شده‌اند و به پلیس مراجعه و شکایت کرده‌اند که موضوع در دست بررسی است.

وی ادامه داد: ما اطلاعاتی در این زمینه نداریم که این افرادی که جان خود را از دست داده‌اند به دلیل مصرف این دارو بوده است یا خیر؟

فرمانده انتظامی غرب استان تهران خاطرنشان کرد: شاید این دارو اثربخشی لازم را برای این افراد نداشته و باعث مرگ آنها شده است. این موضوع در حیطه پزشکی قانونی است و آنها باید در این خصوص نظر بدهند ما اطلاعاتی در این رابطه نداریم.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات