میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سکته زن ۷۰ ساله از ترس تصادف

کد خبر: ۱۰۰۱۷۱۹
| |
6384 بازدید

برخورد خودرو پیکان با گاردریل وسط بزرگراه باعث سکته زن میانسال و مرگ وی شد.

به گزارش ایران، سرهنگ «احسان مؤمنی»، رئیس اداره تصادفات پلیس راهور پایتخت در این باره گفت: ساعت 15:35 ظهر روز دوشنبه یک تصادف در مسیر بزرگراه آیت‌الله سعیدی به سمت جنوب روی پل آزادگان از طریق مرکز فوریت‌های پلیس 110 به اپراتور مرکز منطقه 18 گزارش شد که بلافاصله تیم کارشناسی منطقه در موقعیت حاضر شد.

نخستین بررسی‌ها نشان می‌داد یک دستگاه پیکان که در این مسیر بسرعت در حال حرکت بود، بشدت با گاردریل وسط این بلوار برخورد کرده است.

راننده پیکان به علت خستگی و خواب آلودگی قادر به کنترل وسیله نقلیه نبوده و بشدت با گاردریل‌های وسط بلوار برخورد و قسمتی از گاردریل‌ها نیز وارد بدنه پیکان شده بود که در این حادثه سرنشین این پیکان که خانمی حدوداً 75 ساله بود بر اثر شوک ناشی از این اتفاق و حادثه در دم فوت کرده بود.

سرهنگ مؤمنی به رانندگان و سرنشینان خودرو تأکید کرد قبل از شروع حرکت استراحت کافی داشته باشند و هنگام حرکت خودرو از کمربند ایمنی استفاده کنند و در ساعت‌های خلوت معابر با سرعت مطمئن حرکت کنند تا در صورت لزوم قدرت کنترل خودرو را داشته باشند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت
آخرین اخبار