چگونه تلخی آبلیمو را بگیریم؟

به گزارش «تابناک»، فصل لیمو فرا رسیده و و چون اکثرا بصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته می شود و دیگر خانم ها سنتی اینکار را انجام نمی دهند، هسته های، لیمو هم کمی له می شود و باعث تلخی آب لیمو می شود برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو استفاده از دو تا سه عدد هویج، بستگی به میزان آبلیمو نیاز است.
برای ۱۵ کیلو لیمو ۴ عدد هویج متوسط پوست کنده کامل بیندازید داخل لیمو ۲۴ ساعت بماند بعد آن را صاف کنید، هویج ها تلخی آب لیمو را به خودش خواهد گرفت و بعد از صاف کردن آبلیمو می توانید گوشت لیمو را برای خورشت ها استفاده کنید بدون اینکه نگران تلخی آن باشید.
توجه داشته باشید برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگ آن کدر یا سیاه نشود حتما در جای تاریک نگهداری شود و روی شیشه های آبلیمو مشماع مشکی کشیده شود تا رنگ آن عالی بماند.
گفتنی است هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و کلا ترشیجات را داخل ظرف یا بطری های پلاستیکی نباید ریخت، چون ترشی آنها باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن آن ها می شود.
منبع: بیتوته
تلخی آب لیمو مربوط به ترشحات پوست لیمو هست که در زمان آبگیری با آبلیمو قاطی میشه
برای رفع این مشکل ، وقتی لیموی تازه خریدید ، آن را بشورید و خشک کنید و سپس روی یک پارچه آنها را به مدت یک یا دو روز پهن کنید تا پوست آن خشک شود. وقت با ناخن روی آن میکشید ترشحات کمی دارد یا کاملا از بین رفته
سپس لیمو ها را قبل از آبگیری چند ساعتی در یک تشت آب تمیز بگذارید تا به خودشان آب جذب کنند.
بعد اقدام به آبگیری کنید
برای اب کاه های سوپرا و فروشگاه ها و کارخونه ها چیکار باید کرد تلخیش گرفته بشه
البته تلخی اب کاه کارخونه ها که به اسم ابلیمو میفروشن خداییش کمتره ها..





