بازدید 423489

چگونه تلخی آبلیمو را بگیریم؟

با فرا رسیدن فصل برداشت لیمو و نیز تولید آبلیمو، برای بسیاری این سئوال پیش می آید که راه گرفتن تلخی آبلیمو چیست؟
کد خبر: ۱۰۰۱۳۹۰
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۱ 06 August 2023

چگونه تلخی آبلیمو را بگیریم؟

به گزارش «تابناک»،  فصل لیمو فرا رسیده و  و چون اکثرا بصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته می شود و دیگر خانم ها سنتی اینکار را انجام نمی دهند،  هسته های، لیمو هم کمی له می شود و باعث تلخی آب لیمو می شود برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو  استفاده از دو تا سه عدد هویج، بستگی به میزان آبلیمو نیاز است. 

برای ۱۵ کیلو لیمو ۴ عدد هویج متوسط پوست کنده کامل بیندازید داخل لیمو ۲۴ ساعت بماند بعد آن را صاف کنید، هویج ها تلخی آب لیمو را به خودش خواهد گرفت و بعد از صاف کردن آبلیمو می توانید گوشت لیمو را برای خورشت ها استفاده کنید بدون اینکه نگران تلخی آن باشید.

توجه داشته باشید برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگ آن کدر یا سیاه نشود حتما در جای تاریک نگهداری شود و روی شیشه های آبلیمو مشماع مشکی کشیده شود تا رنگ آن عالی بماند.  

گفتنی است هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و کلا ترشیجات را داخل ظرف یا بطری های پلاستیکی نباید ریخت،  چون ترشی آنها باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن آن ها می شود.

منبع: بیتوته

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱۲
انتشار یافته: ۵۰
شما اول باید بدونین تلخی آب لیو از کجا ایجاد میشه !

تلخی آب لیمو مربوط به ترشحات پوست لیمو هست که در زمان آبگیری با آبلیمو قاطی میشه

برای رفع این مشکل ، وقتی لیموی تازه خریدید ، آن را بشورید و خشک کنید و سپس روی یک پارچه آنها را به مدت یک یا دو روز پهن کنید تا پوست آن خشک شود. وقت با ناخن روی آن میکشید ترشحات کمی دارد یا کاملا از بین رفته

سپس لیمو ها را قبل از آبگیری چند ساعتی در یک تشت آب تمیز بگذارید تا به خودشان آب جذب کنند.

بعد اقدام به آبگیری کنید
پاسخ ها
کوروش
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۳
کلا آبلیموی خانگی دارای مقادیر زیادی نیترات و سموم مضر برای بدن می باشد که پس از یک هفته این سموم افزایش خواهند یافت و باعث ایجاد سرطان در بدن می شود بهتر است همیشه از لیموی تازه استفاده شود یا از آبلیموهای شرکتی استفاده گردد در غیر اینصورت سموم موجود در آبلیموی خانگی علی الخصوص آنکه در قوطی های پلاستیکی نگهداری شود موجب ایجاد سرطان خواهد بود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۵
هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و کلا ترشیجات را داخل ظرف یا بطری های پلاستیکی نباید ریخت، چون ترشی آنها باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن آن ها می شود.
من هویج گذاشتم هیچ تاثیری نداشت
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۲
هویجت تقلبی بوده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۴
از محل ما بیا هویج بگیر بهتره
پاراگراف آخر نوشتید ظرف پلاستیکی اکسیده میشه!!!؟؟!!؟؟ فکر کنم اشتباه نوشته باشید.
خب این روش برای اب ایموی طبیعیه خونگیه
برای اب کاه های سوپرا و فروشگاه ها و کارخونه ها چیکار باید کرد تلخیش گرفته بشه
البته تلخی اب کاه کارخونه ها که به اسم ابلیمو میفروشن خداییش کمتره ها..
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۸:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۱
اونی که بهت میدن آب و اسیده بنده خدا، فکر کردی میشینن برات آب لیمو میگیرن؟
سلام اگر آبلیمو را صاف نکنیم وتوی شیشه بریزیم آبلیمو تلخ میشه
من آب انار گرفتم دپش و تلخه میشه راهنمایی کنید چیکار کنم طعمش خوب بشه؟
پیشنهاد می کنم آبلیمو را با آبمیوه گیر غذا ساز بگیرید و آنرا در پلاستیکهای قالبی یخ ریخته در فریزر نگهداری کنید. هر موقع خواستید چند قالب در آورده و مصرف کنید. دقیقا همانند آبلیموی تازه است
من آبغوره وابلیمو ریختم توی بطری پلاستيکی پس چه کار کنم
من هویج گذاشتم هیچ تغییری نکرد
من هویج ریختم اما تلخی اش نرفت چیکار کنم به جای یک با دوبار این کار را کردم اما فایده‌ای ندارد اگر کسی میداند کمکم کند هزینه زیادی برد تا خریدمش
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۲
من همه سال این کاررا میکنم اما هویج باید حد اقل یک هفته داخل ابلیمو بماند ضمنا من برا 15 کیلو ابلیمو تقریبا دو کیلو هویج می ریزم .
کوروش
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۳
آقاجان دارید اشتباه می کنید تلخی آبلیمو بخاطر تغییرات شیمیایی آن است که تبدیل به یک ماده سمی و سرطانزا می شود ماده اصلی تشکیل دهنده آبلیمو بعد از دو هفته ماده ای به نام نیترات است که عامل اصلی سرطان است
سلام من لیمو گرفتنی بهم گفتن هویج بدتر رنگشو کدر میکنه بهتره یکم نمک بندازید توش البته قبلش از صافی ردش کنین
اول که آب لیمو رو گرفتم باید صاف کنم بعد هویچ بندازم یا نباید صاف بشه هویچ بندازم
من بعد از صافی کردن آبلیمو هویج انداختم داخلش
من آبلیمو گرفتم الان گذاشتم توشیشه ها تلخ شده چکارش کنم میشه راهنمایی کنید
پاسخ ها
کوروش
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۳
دور بریزید
مثل اینکه که شیری که ترش شده را پودر کاکائو و شکر بزنید
اون شیر فاسده
سلام من اب لیمو گرفتم وهویج هم داخلش انداختم ولی تلخی ان کمتر نشد هچکارکنم
سلام من ترشی لیمو گرفتم تلخه بی زحمت راهنمایی کنید که چکار کنم تلخیش بره
سلام من ابلیمو گرفتم با پوست وهسته ابش رو گرفتم الان بیش از حد تلخ شده دو ماه هم هست که هویچ انداختم توش اما بازم فرقی نداره وخیلی خیلی تلخ شده باید چی کار کنم؟
پاسخ ها
کوروش
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۳
دور بریزید
من همه این مراحل وانجام دادم ولی هیچ تاثیری نداشت و ابلیمو همچنان تلخ هست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۲
لابد ابلیموتا داخل ظرف فلزی ریختی وگرنه قطعا تلخیش را می گیرد .
این اراجیف چیه مینویسیدوقتی اصول علم تغذیه نمیدانیدچرت وپرت ننویسیدلطفا.اسیدلیموترش اسیدضعیفی ست که بلافاصله پس ازمتلاشی شدن میوه درمجاورت هواتجزیه میشووتلخی وکدرشدن آن بهمین خاطراست برای رفع ایت مشکل بهتراست لیموترش رابصورت کامل خشک ویابصورت تردریخچال وفریزنگهداری وموقع نیازمصرف کنید.باتشکر
واقعاعیبه بدون استدلال علمی واگاهی این مطالب رومیذارید.اسیدلیمواسیدضعیفی است که بمحض تلاشی میوه درمجاورت هوااکسیدتجزیه وتلخ میشود.درکارخانجات موادغذایی برای رفع این مشکل نگهدارنده استفاده میشود.برای رفع این مشکل بهترین راه این است که بسته بنوع مصرف لیمورابصورت کامل خشک نماییدویابصورت تروتازه دریخچال نگهداریدودرموقع نیازبلافاصله پس ازبرش مصرف کنید.باتشکر
بهترین راه اینه اصلا ابلیمو نگیرید تا دنبال رفع تلخی اش هم نباشید
بهتر است به صورت سنتی آبگیری شود.
ما هر سال مسقیم میریزیم جا یخی فریزر بعد یخ شدن انتقال میدیم داخل مشما میزازیم فریزر هر وقت خواستیم آب میکنیم کمکم استفاده می کنیم تازه ترش
اصلاهویچ تلخی آبلیمورانگرفت وکارایی نداشت
سلام لیمو با توجه به چهار فصل بودن کشور ما در طول سال به صورت تازه موجود است ، بهتر این است همیشه لیمو در تازه گرفته ومصرف نماییم.
ما انجام دادیم ولی هیچ فرقی نکرد
ی راه کار دیگه ای ندارید
سلام، من آبلیمو گرفتم یک هفته هست خیلی تلخ شده آیا راهی هست؟
سلام مادرم میگه سه تانخودسفیدبندازم توی ابلیموتلخیش گرفته میشه درسته لطفاراهنماییم کنید
من هرسال با ابمیوه گیر قدیمب تو خونه ابشو مگیرم ولی حتما تمام دونه هارو در میارم تو شیشه میریزم خوب و خوشرنگ بدون ذرهای تلخی تا سال بعد میمونه.
سلام هویج اصلن تلخی لیمو رو نمیگیره من بارها امتحان کردم من الان چند کیلو لیمو پوست نازک خریدم تو خونه با ابلیمو گیر دستی ابشو گرفتم چه طعمیداره خدایش شماهم امتحان کنید فوقش چن ساعت وقتتونو میگره عوضش ی طعم اصلیشو می خورین با اب پرتقال گیری دستی هم میشه اب گیری کرد انقد تنبل نباشین برای خورد وخوراکتون اهمییت بدین که چجو ری به دست بیارین از خداوند سلامتی رو براتون ارزومندم
من ابلیموگرفتم هویج انداختم تدش تلخیشاگرفت
کلا تخم لیمو تلخ است. تا میتوانید لیمو از وسط با چاقو نصف نکنید. تخم لیمو اگر نصف شد گاز تلخی به آبش سرایت می‌کند. لیمو بشویید وبگذارید جند روز در هوای آزاد تا پوستش رنگ عوض. نیمه خشک. شود. بعد لیمو را با دستگاه، یا چرخ آبلیمو گیری. آبگیری نمایید. باید تخم لیمو سالم بیرون بیاید ونشکند.
هویج پوست گرفتم ازوسط دونصف کردم داخل آبلیمو ریختم مشکلی پیش نمیاد چون هویج ازوسط نصف کردم
سلام دوستان لیمو ترش را باید بشویید وسپس روی پارچه بریزید تا دو روز تا پوستش خشک شود انوقت بدهید آبش را بگیرند اصلا تلخ نمیشود من چند سال هست این کار را میکنم میتوانید پنکه بزارید زودتر خشک شود
من لیمو تازه مصرف می کنم و لی لیمویی که چند روز پیش خریدم آبش تلخه آیا برای گرفتن تلخی آب لیمو تازه کاری میشه کرد. ممنون
عجیبه کشور ما اینقدر متخصص لیمو و آبلیمو داشته و اونوقت ما میداریم آبلیمو هامون تلخ بشه بعدشم بریزیم بره واقعا حیرت آوره .،
این کارهایی را که گفتید انجام دهید آب لیمو از تلخی در نمی آید
چرا که در هنگام آبگیری عصاره پوست لیمو و تخمه های آن له می شود و تلخی به آبلیمو وارد می شود
بهترین راه آبگیری لیمو بصورت دستی و با حوصله است چند تا لیمو را آزمایشی به طریقه دستی آبگیری کنید و نتیجه را پس از یک فهته ارزیابی کنید بهترین ظرف برای آب لیمو شیشه های تیره فهوه ای است تا ویتامین ث لیمو بر اثر نور از بینگ می نرود
زحمت داره ولی می ارزه با دست بگیرید بعد صافش کنید (ببدون هرگونه فشاری ) بعد بریزید توی شیشه و در جای خنک و تاریک بذارید . نوش جان
ابی که از پوست لیمو داخل اب لیمو میشه به نظر من بد نیست اولا باعث می شه که اب لیمو خراب نمیشه و دوم اینکه اب پوست لیمو هم مثل خود ابلیمو خاصیت داره . تلخیش هم خیلی زیاد نیست من نمی دونم چرا برخی شکلات تلخ می خورند ! اونم به دنبال درصد 75 و 95 میگردن ! که بگن ما شکلات تلخ میخوریم ! ولی ابلیمو یک کم تلخ اذیتشون میکنه ؟ من قبلنا به صورت سنتی ابلیمو میگرفتم و پوستش را دور می انداختم ولی الان با پوست ابلیمو میگرم اصلا هم تلخ نیست بلکه اون ترشی زننده را هم نداره و کاملا خوشمزه تر هم میشه .
ببخشید من آب هویج گرفتم توش لیمو ریختم ، آب هویج خیلی تلخ و ترش شده ، الان چیکار کنم
برچسب منتخب
# غزه # ماه رمضان # عید نوروز # کاظم صدیقی # دعای روز هشتم رمضان # دعای سال تحویل
وب گردی