دستگیری سارق با ۱۸ فقره سرقت دوچرخه در ورامین

کد خبر: ۱۰۰۱۲۳۶
| |
5076 بازدید

سرهنگ بیرانوند از دستگیری سارق سابقه دار و اعتراف او به ۱۸ فقره سرقت دوچرخه در این شهرستان خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، سرهنگ جعفر شمس بیرانوند فرمانده انتظامی شهرستان ورامین اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت دوچرخه در سطح شهر، بررسی تخصصی موضوع در دستور کار ماموران انتظامی کلانتری ۱۲ مرکزی قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان ورامین افزود: با اقدامات فنی و اطلاعاتی انجام شده ماموران توانستند یک سارق با ۴۰ فقره سابقه کیفری را دراین خصوص شناسایی کنند.

سرهنگ بیرانوند ادامه داد: ماموران پس از هماهنگی با مرجع قضائی در عملیاتی غافلگیرانه، متهم را در مخفیگاهش دستگیر و به کلانتری انتقال دادند.

او گفت: متهم در بازجویی‌های پلیسی به ۱۸ فقره سرقت دوچرخه و ۲ مورد سرقت کفش از داخل ساختمان‌ها اعتراف کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان ورامین با اشاره به دستگیری یک نفر مالخر در این پرونده گفت: با شناسایی مالباختگان و دعوت از آنها، تحقیقات تکمیلی انجام و پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت