لیگ برتر فوتبال ایران؛

برد ناپلئونی تراکتور مقابل پرسپولیس؛ نکونام به سبک خودش مچ تارتار را خواباند

تیم فوتبال پرسپولیس در دیدار خارج از خانه مقابل تراکتور در لحظات پایانی بازی شکست خورد.
کد خبر: ۱۳۹۱۲۹۸
| |
4545 بازدید
|
۶

تراکتور و پرسپولیس

مصاف تیم‌های تراکتور و پرسپولیس که به میزبانی پرشورهای تبریزی برگزار می‌شد، به سود این تیم خاتمه یافت.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، دیدار دو تیم تراکتور تبریز و پرسپولیس در چهارچوب دیدارهای هفته سوم از بیست‌وششمین دوره لیگ برتر از ساعت ۱۸:۳۰ امروز (دوشنبه) در ورزشگاه یادگار امام تبریز آغاز شد که در پایان شاگردان جواد نکونام یک بر صفر به برتری رسید.

تومیسلاو استراکال (دقیقه ۹۰) تنها گل تراکتور را به ثمر رساند.

ترکیب ابتدایی تراکتور:

  • علیرضا بیرانوند، شجاع خلیل‌زاده، محمد دانشگر، مهدی شیری، دانیال اسماعیلی‌فر، محمد نادری، سید مهدی حسینی، اودیل‌جان خامروبکوف، امیرحسین حسین‌زاده، مسعود زائر کاظمینی و شهریار مغانلو.

ترکیب ابتدایی پرسپولیس:

  • پیام نیازمند، محمدمهدی زارع، محمدحسین کنعانی‌زادگان، مهدی تیکدری، علی علیپور، محمدمهدی محبی، مجید عیدی، تیوی بیفوما، پوریا پورعلی، محمد خدابنده‌لو، پوریا لطیفی‌فر.

نیمه نخست، دو تیم نتوانستند چندان هیجان انگیز بازی کنند که خالی بودن ورزشگاه در این اتفاق بی تأثیر نبود.

بیفوما در ابتدای بازی فرصت باز کردن دروازه تراکتور را از دست داد و در ادامه محمدمهدی محبی روی یک کار تیمی می‌توانست دروازه بیرانوند را با خطر جدی همراه کند که سایه توپ را زد و این فرصت از دست رفت. این در حالی بود که تراکتور بیشتر چشم به اشتباهات پرسپولیس و استفاده از ضربات ایستگاهی داشت.

در نیمه دوم اما دو تیم دنبال رسیدن به پیروزی و استفاده از تک موقعیت‌ها بودند. با این حال تک موقعیت‌های دو تیم توسط امیرحسین حسین‌زاده و پوریا شهرآبادی مورد استفاده قرار نگرفت تا در دقیقه ۹۰ اشتباه دانیال ایری موجب موقعیت مناسب برای تومیسلاو استراکال شد تا او با یک ضربه والی دروازه پیام نیازمند را باز کند.

با این پیروزی ناپلئونی به سبک جواد نکونام که انجام بازی دفاعی و ضربه زدن به حریف در لحظات پایانی است، تراکتور ۹ امتیازی شد و پرسپولیس مهدی تارتار ۶ امتیازی باقی ماند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶
لیل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۲
تا کور شود هر آنکه نتوان دید
ارومیه قلب آذربایجان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۲
ارومیه قلب آذربایجان♥️تراکتور قلب ارومیه
یاشاسین آذربایجان ♥️ یاشاسین ارومیه ♥️ یاشاسین تراکتور تبریک به همه ترک ها ارومیه قلب آذربایجان♥️
رها
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۲ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۲
حالا شانسی روی بک حرکت ناشیانه بازیکن جوان تیم یک گل زدن. چرا اینقدر جو میدین. تا پایان بازی فکر کنم نراکتور دو تا موقعیت داشت
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۰۵:۵۱ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۳
طرفدار پرسپولیس هستید
چرا ناپلئونی؟
پرسپولیس بد جوری باخت
اصغر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۳
تابناک بسکتبال نیست که نتیجه 120 بر119 رو بگن برد ناپلئونی، فوتبال با همین یک و دو گل نتیج اش معلوم میشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۹ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۳
یه لحظه فکر کردم توی سایت‌های هواداری پرسپولیسم!

این جه سبک خبررسانیه؟
وب گردی