صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شکوهِ اشک، تشویق و خداحافظی؛ شب احساسی اروپا با لواندوفسکی، گریزمان و کاسمیرو

پایان فصل جاری مسابقات باشگاهی، برای برخی بازیکنان به معنای اتمام یک دوران خاص و ویژه است. دورانی که دیگر به تاریخ می‌پیونند و در سال آینده خبری از گلزنی‌های لوا با پیراهن بارسا یا نمایش‌های جذاب شازده کوچولو با پیراهن اتلتی نخواهد بود.
کد خبر: ۱۳۷۳۴۲۸
| |
2974 بازدید

شکوهِ اشک، تشویق و خداحافظی؛ شب احساسی اروپا با لواندوفسکی، گریزمان و کاسمیرو

هواداران منچستریونایتد برای کاسمیرو هافبک برزیلی خود که آخرین بازی‌اش در اولدترافورد بود، سنگ تمام گذاشتند و با تشویق ویژه و آوردن بنری با عکس او به ورزشگاه، از تلاش‌های او برای این تیم در طول چهار سال قدردانی کردند.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، لیگ‌های اروپایی به روز‌های پایانی فصل ۲۶-۲۰۲۵ رسیده‌اند. در اغلب لیگ‌های معتبر همچون لالیگا و سری‌آ تکلیف قهرمان مشخص شده و معدود مواردی، چون لیگ برتر انگلیس هم وجود دارد که کورس میلیمتری قهرمانی همچنان میان آرسنال و منچسرسیتی پابرجاست. بازیکنان ملی‌پوش آماده حضور در مهیج‌ترین و بزرگ‌ترین تورنمنت فوتبال دنیا می‌شوند و می‌خواهند آرزو‌ها و رویا‌های خود را در جام جهانی دنبال کنند. تعدادی از بازیکنان و حتی ستاره‌ها هم که در این گردهمایی غایب هستند، از پای تلویزیون رقص با توپ دیگر بازیکنان را به نظاره خواهند نشست.

در این میان، پایان فصل جاری مسابقات باشگاهی، برای برخی بازیکنان به معنای اتمام یک دوران خاص و ویژه است. دورانی که دیگر به تاریخ می‌پیونند و در سال آینده خبری از گلزنی‌های لوا با پیراهن بارسا یا نمایش‌های جذاب ستاره فرانسوی با پیراهن اتلتی نخواهد بود. یکشنبه شب در چند ورزشگاه مراسمی باشکوه برای خداحافظی برپا شد. مراسمی که علاوه بر خود بازیکنان، اشک بسیاری از هواداران و حتی همسر همان ستاره‌ها را هم درآورد.

منچستریونایتد از سری رقابت‌‎های هفته سی‌وهفتم لیگ برتر انگلیس، در ورزشگاه اولدترافورد به مصاف ناتینگهام فارست رفت و در نهایت موفق شد با نتیجه ۳ بر ۲ به برتری برسد. هواداران منچستریونایتد در این بازی برای کاسمیرو هافبک برزیلی خود که آخرین بازی‌اش در اولدترافورد بود، سنگ تمام گذاشتند و با تشویق ویژه و آوردن بنری با عکس او به ورزشگاه، از تلاش‌های او برای این تیم در طول چهار سال قدردانی کردند. کاسمیرو تابستان ۲۰۲۲ به حضور ۹ ساله‌اش در رئال مادرید پایان داد و با امضای قراردادی چهار ساله به جمع شیاطین سرخ پیوست. کاسمیرو در حالی که همسر، دختر و دیگر اعضای خانواده‌اش همراهش بودند، با چشمانی اشک‌آلود و در میان تشویق هواداران راهی تونل رختکن اولدترافورد شد و سکو‌ها با ادای احترامی شایسته او را بدرقه کردند. این درحالی است که حدود ۴۰ روز پیش و در جریان پیروزی ۳-۱ منچستر مقابل استون ویلا، هواداران شعار «یک سال دیگر» را برای این هافبک برزیلی سر دادند و خواهان تمدید قراردادش شدند. کاسمیرو هم در گفت‌و‌گو با رسانه رسمی باشگاه منچستریونایتد گفت: «همسرم وقتی دید هواداران خواستار یک سال دیگر حضور من هستند، گریه کرد.»

شکوهِ اشک، تشویق و خداحافظی؛ شب احساسی اروپا با لواندوفسکی، گریزمان و کاسمیرو

حدود دو هزار کیلومتر آن سوتر از منچستر و در شهر مادرید، آنتوان گریزمن ۳۵ ساله با چشمانی اشک‌بار با باشگاه اتلتیکومادرید و هوادارانش وداع کرد. ستاره محبوب و فرانسوی اتلتی با چشمانی خیس، برای همیشه با هواداران روخی‌بلانکو در وندا متروپولیتانو خداحافظی کرد. گریزمن در یک مراسم احساسی پس از پیروزی یک بر صفر اتلتیکو مقابل خیرونا، در یک خداحافظی احساسی در آخرین حضور خانگی‌اش از هواداران اتلتیکومادرید دلجویی و بابت جدایی قبلی‌اش و رفتن به بارسلونا عذرخواهی کرد. این مهاجم فرانسوی که قرار است تابستان امسال به تیم اورلاندو سیتی بپیوندد، پذیرفت که در سال ۲۰۱۹ با ترک پایتخت اسپانیا مرتکب اشتباه شده بود. او حتی نتوانست متن سخنرانی خداحافظی را که از قبل برای همین لحظه آماده کرده بود، به طور کامل قرائت کند. گریزمن به محض اینکه در مقابل هواداران قرار گرفت و پشت میکروفون ایستاد، گفت: «من یک سخنرانی آماده کرده بودم، اما کنترل همه چیز از دستم خارج شد.» شازده کوچولو (لقب گریزمان) در حضور اعضای خانواده‌اش به مقطعی اشاره کرد که به دلیل انتقال جنجالی به بارسلونا، رابطه‌اش با تماشاگران روخی‌بلانکو به تیرگی گراییده بود: «آن زمان نمی‌دانستم چقدر اینجا را دوست دارم. خیلی جوان بودم و اشتباه کردم. بعد به خودم آمدم و هر کاری کردیم تا دوباره از زندگی اینجا لذت ببریم.» نشریه اسپانیایی مارکا هم در گزارشی نوشت: «گریزمن در میان تجلیلی که کاملاً شایسته یک اسطوره و نماد بود، با اتلتیکو مادرید خداحافظی کرد.»

شکوهِ اشک، تشویق و خداحافظی؛ شب احساسی اروپا با لواندوفسکی، گریزمان و کاسمیرو

روبرت لواندوفسکی هم وداعی را که شایسته‌اش بود، تجربه کرد. مراسم خداحافظی لوا روی چمن اسپاتیفای نوکمپ و در حالی که اکثر هواداران ورزشگاه را ترک نکرده بودند، برگزار شد. آخرین بازی خانگی فصل برای بارسلونا به یک شب احساسی و فراموش‌نشدنی تبدیل شد؛ جایی که روبرت لواندوفسکی پس از چهار سال خاطره‌انگیز در این باشگاه، رسماً با هواداران خداحافظی کرد. پیروزی ۳ بر یک بارسا مقابل رئال بتیس بلافاصله فراموش شد و تمام توجه‌ها معطوف به مهاجم لهستانی و وداع او با هواداران شد. او گفت: «وقتی به بارسلونا آمدم می‌دانستم باشگاه بزرگی است، اما با محبت شما این چهار سال فوق‌العاده بود. از همان روز اول در بارسلونا و در زمین احساس کردم در خانه هستم. امروز با این ورزشگاه خداحافظی می‌کنم، اما همیشه بارسا را در قلبم نگه خواهم داشت. زنده باد بارسا و زنده باد کاتالونیا.» لواندوفسکی که همسر و دخترانش هم در زمین کنارش بودند، بنری که هواداران برای او به اهتزاز درآوردند را تماشا کرد. روی بنر نوشته شده بود: «روبرت، همه‌چیز با تو شروع شد.» لوا به‌شدت احساساتی شده بود و نتوانست جلوی اشک‌هایش را بگیرد. پیش از آنکه به سمت سکو‌ها برود، خوان لاپورتا که او هم اشک می‌ریخت، یک نشان باشگاه را به‌عنوان هدیه به او داد.

این سه وداع با سه ستاره منچستر، اتلتیکو و بارسلونا در شرایطی رقم خورد که فوتبال اروپا و باشگاه‌های بزرگ دنیا این فصل بازهم شاهد خداحافظی‌های این چنینی خواهند بود. محمد صلاح پس از سال‌ها درخشش در لیورپول در پایان این فصل با هواداران لک‌لک‌ها خداحافظی می‌کند و باشگاه رئال مادرید هم اعلام کرده دنی کارواخال پس از ۲۴ سال پوشیدن پیراهن کهکشانی‌ها در پایان این فصل مادرید را ترک خواهد کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار