ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تحلیل بابک زنجانی از شکست‌های ترامپ در ۳۳ روز جنگ با ایران

«ایران در ۳۳ روز جنگ تحمیلی آمریکا و اسرائیل، دست برتر را در ابعاد میدانی و سیاسی نشان داده است؛ چرا؟ زیرا...».
کد خبر: ۱۳۶۵۴۳۸
| |
6919 بازدید
|
۱

تحلیل بابک زنجانی از شکست‌های ترامپ در ۳۳ روز جنگ با ایران

به گزارش تابناک به نقل از همشهری آنلاین، "بابک زنجانی" با انتشار متنی کوتاه درباره "موفقیت‌ها و دستاوردهای ایران در جنگ رمضان" نوشت: «هر جنگی و هر دفاعی همواره با خسارت همراه است و برای کاهش این خسارت‌ها، تدبیر و عقلانیت ضروری است.

‏در جنگ تحمیلی آمریکا و اسرائیل، ایران در ابعاد میدانی و سیاسی دست برتر را نشان داده است.

چرا می‌توان گفت ایران برتر است؟

۱. ‏زیرا آمریکا بیش از یک تریلیون دلار هزینه کرده است.

۲. ‏زیرا کشورهای منطقه نسبت به او دچار بی‌اعتمادی شده‌اند.

۳‌. ‏زیرا افزایش قیمت نفت، فشارهای میلیارددلاری بر اقتصاد و زندگی مردم آن‌ها وارد کرده است.

۴. ‏و بالاخره آن که زیرا این روند، موقعیت و آینده سیاسی دونالد ترامپ را نیز تحت‌تأثیر قرار داده است.

‏البته در مقابل، ایران نیز هزینه‌هایی پرداخت کرده است:

‏۱. تعدادی از بهترین فرزندان خود را در راه دفاع از کشور از دست داده است.

۲. ‏خسارات روحی، روانی و مالی متحمل شده است.

۳. ‏و روزانه هزینه‌های قابل توجهی را پذیرفته است.

اما ‏با این حال، میدان نشان داده که از نظر اقتصادی و سیاسی دست برتر با ایران است.

‏اکنون بیش از ۳۳ روز است که ترامپ از "پیروزی" سخن می‌گوید؛ درحالی‌که در منطق جنگ، برنده کسی‌ست که جنگ را به پایان برساند؛ نه آن‌ که همچنان درگیر آن باشد.

بر این اساس، اگر چه می‌توان از برتری میدانی و حتی مالی سخن گفت، ‏اما پیروزی واقعی و نهایی زمانی حاصل می‌شود که در کنار موفقیت در عرصه‌های سخت، در میدان جنگ نرم نیز بتوان دل‌ها را به دست آورد، سرمایه اجتماعی را تقویت کرد و انسجام ملی را به اوج رساند».

او در مطلب هشداری دیگری برای تکمیل این بحث نوشت: «‏یاد بگیریم در زندگی، وقتی کسی ما را تهدید می‌کند، پیش از آن‌که تهدیدش را عملی کند، باید قاطعانه و بازدارنده پاسخ داد.

‏اگر زمانی که ناوها به منطقه می‌آمدند، به‌جای صرفاً دفاع، اقدام مؤثر و پیش‌دستانه انجام می‌شد، امروز کمتر کسی جرأت تهدید پیدا می‌کرد.

این که ایران تهدیدهایی را مطرح و طرف مقابل آن‌ها را عملی کرد، نشان می‌دهد که در دنیای امروز، قدرت در اقدام و بازدارندگی معنا پیدا می‌کند».

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۱ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۶
شما اختلاس نکن ، و اختلاس هایی که کردی رو به مردم بدبخت برگردون ، ما از تو تحلیل نمی خوایم
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟