صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اعلام وضعیت اضطراری در کره جنوبی!

کره جنوبی در پی بحران انرژی ناشی از جنگ‌افروزی آمریکا در منطقه غرب آسیا، همگام با کشورهای شرق آسیا، از فعال‌سازی سیستم واکنش اضطراری برای مدیریت بحران خبر داد.
کد خبر: ۱۳۶۴۲۸۲
| |
6887 بازدید
|
۵
اعلام وضعیت اضطراری در کره جنوبی!

کشورهای آسیایی که با کمبود سوخت مواجه هستند، با تشدید بحران جهانی انرژی در پی جنگ خاورمیانه، اقدامات اضطراری را اجرا می‌کنند.

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ لی جائه میونگ، رئیس‌جمهور کره جنوبی، امروز از یک سیستم جدید واکنش اضطراری خبر داد و از شهروندان خواست به طور فعال در اقدامات کوچک روزمره مثل استفاده از حمل‌ونقل عمومی و صرفه‌جویی در مصرف انرژی، مشارکت کنند.

او همچنین از جایگاه‌های سوخت خواست تا با سیاست دولت برای تعیین سقف قیمت نفت در قیمت‌های عرضه پالایشگاه‌ها همکاری کنند و از شهروندان خواست مصرف برق خود را کاهش دهند. دولت سئول همچنین در تلاش است تا قیمت‌های فعلی برق را حفظ کند، چون تنها تأمین‌کننده برق کره جنوبی، یک سازمان دولتی است.

امروز‌ همچنین ناظر بر بازار انرژی فیلیپین اعلام کرد که بازار عمده‌فروشی برق این کشور را تا اطلاع ثانوی تعلیق کرده و به خطرات تأمین سوخت و نوسانات قیمت اشاره کرد.در تایلند، تقاضای سراسیمه پس از آن آغاز شد که دولت اعلام کرد یارانه قیمت بنزین را کاهش خواهد داد: ویدئوهای منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی، خودروهایی را نشان می‌دهد که شامگاه چهارشنبه برای پر کردن باک‌های خود هجوم آورده‌اند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۶
هنوز صبر کن ذخایرتون تموم بشه تا کل غرب بفهمین بحران چیه...مارو 47 سال تحریم کردین هان؟؟ترورمون کردین هان؟؟مردممون رو تحقیر کردین هان؟؟کلی رسانه ساختین برین رو مخه ملت ایران هان؟؟ووو
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۸ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۶
زیاد شور بر ندار !!
تمام تکنولوژی که داری مصرف میکنی در دست اونهاست و مال اونهاست!
هر موقع در تنگنا قرار بگیرن دسترسی شما ها رو به همه چیز قطع میکنن! بیخودی جوگیر نشو! صبر کن اوناییکه باید تو کشور تصمیم بگیرن، کارشون رو بکنن!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۹ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۶
احسنت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۶
دو ماه دیگه هم دیگه رو میخورید.
حاج مصطفی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۹ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۶
دوران مفت بری نفت و گاز تموم شده
از این به بعد نرخ رو قراره ما تعیین کنیم
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟