ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

وزارت اطلاعات: ۲۵ سرباز صهیونیست دستگیر شدند

وزارت اطلاعات در اطلاعیه ای از دستگیری ۲۵ نفر از سربازان صهیون خبر داد.
کد خبر: ۱۳۶۳۹۳۲
| |
7109 بازدید
وزارت اطلاعات: ۲۵ سرباز صهیونیست دستگیر شدند

به گزارش تابناک؛ وزارت اطلاعات در اطلاعیه ای از دستگیری ۲۵ نفر از سربازان صهیون خبر داد.

متن پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی

به استحضار ملت شریف ایران می رساند:

با اتکاء بر «اطلاعات مردم پایه» و اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) در استان های مرکزی و گلستان، تعداد ۲۵ نفر از سربازان صهیون دستگیر و ۱۵ نفر به مرجع قضایی معرفی شدند:

۲۳ نفر از مزدوران دشمن آمریکایی صهیونیستی در استان مرکزی شناسایی و دستگیر شدند.

این متهمین ضمن ارتباط با ستاد رسانه‌ی صهیونیست‌ها (شبکه تروریستی اینترنشنال) و ارسال مختصات اماکن نظامی و محل استقرار نیروهای حافظ امنیت برای این پایگاه جاسوسی و ارتباط با گروهک‌های تروریستی تجزیه طلب، مترصد اقدام میدانی برای آشوب خیابانی در فراخوان های دشمن آمریکایی صهیونی بودند.

همچنین شناسایی و بازداشت یک هسته‌ی دو نفره‌ی مزدور دشمن آمریکایی-صهیونیستی در استان گلستان که با طراحی نقشه‌ای درصدد خلع سلاح مامورین یک مرکز و پس از آن حمله به مراکز انتظامی با قصد به دست آوردن سلاح و مهمات بیشتر بودند. این مزدوران پیش از هر اقدامی توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان گلستان شناسایی و دستگیر شدند. از مخفیگاه این هسته سلطنت‌طلب، مقادیر زیادی فشنگ جنگی و شکاری، انواع سلاح سرد از قبیل چاقو، قمه و شمشیر، تعداد زیادی کارت ملی و گواهینامه‌های متعلق به غیر، نارنجک صوتی و دودزا، شوکر، پرچمهای رژیم جنایتکار آمریکا و پلاک‌های سرقتی خورو کشف و ضبط شد.

همچنین در راستای اجرای قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با کشورهای متخاصم، مستندات اعمال مجرمانه ۱۵ نفر سربازان صهیون فارسی زبان دشمن در خارج از کشور، برای مصادره اموال به دستگاه قضائی ارسال شد.

روابط عمومی وزارت اطلاعات

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟