ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اردن: در هیچ تنش منطقه‌ای شرکت نخواهیم کرد

در واکنش به تنش‌های جدید منطقه‌ای و تجاوز صهیونیست‌ها به شهرهایی از ایران و پاسخ کوبنده تهران به این تجاوزات، دولت اردن اعلام کرد: اردن در هیچ تنش منطقه‌ای شرکت نخواهد کرد.
کد خبر: ۱۳۶۰۲۹۶
| |
4663 بازدید

اردن: در هیچ تنش منطقه‌ای شرکت نخواهیم کرد

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ سخنگوی دولت اردن اعلام کرد: اردن در هیچ تنش منطقه‌ای شرکت نخواهد کرد.

در بیانیه دولت اردن آمده است: اردن بخشی از درگیری‌های منطقه نیست و به هیچ‌کس اجازه نقض حاکمیت خود را نخواهد داد.

این دولت افزود: ترک مناطق پناهگاهی مجاز است، اما ضروری است که در سراسر کشور در نزدیکی پناهگاه‌ها بمانید.

پیشتر منابع خبری از شنیده شدن آژیر‌های هشدار در اردن و دو حمله موشکی به خاک این کشور خبر داده بودند.

یک منبع نظامی مسؤول در فرماندهی کل نیرو‌های مسلح اردن - ارتش عربی - اعلام کرد که دو موشک بالستیک که خاک اردن را هدف قرار داده بودند، روز شنبه رهگیری شدند.

این منبع اعلام کرد که این موشک‌ها با موفقیت توسط سیستم‌های دفاع هوایی اردن رهگیری شده‌اند.

شرکت هواپیمایی سلطنتی اردن روز شنبه از تعلیق موقت برخی پرواز‌ها پس از حمله اسرائیل به ایران خبر داد.

شرکت هواپیمایی سلطنتی اردن پیش از این اعلام کرده بود که تا زمانی که حریم هوایی اردن باز باشد، هیچ تغییری در برنامه‌های پروازی یا لغو پرواز‌ها ایجاد نخواهد شد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟