در گفتگو با تابناک مطرح شد؛

خوراک دام با قیمت دلال‌ها به دست مرغدار می‌رسد/ تولید مرغ دیگر صرفه اقتصادی ندارد

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه خوراک دام و طیور یا یافت نمی شود و اگر هم یافت شود با قیمت های دلالی به دست متقاضیان می رسد که صرفه اقتصادی برای آنها ندارد، گفت: به همین دلیل حتما هم در بحث کمبود مرغ و قیمت آن دچار مشکل و کمبود می شویم.
کد خبر: ۱۳۳۷۵۵۴
| |
3447 بازدید
|

کمبود خوراک دام و طیور مشکلات عدیده‌ای در قیمت‌ها ایجاد می‌کند/خوراک با قیمت‌های دلالی به دست متقاضیان می‌رسد

رحمدل بامری، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی تابناک، در ارتباط با تامین کالاهای اساسی و نهاده های دامی و همچنین بحث گرانی ها و اقدامات صورت گرفته از سوی مجلس در این زمینه، اظهار کرد: تامین کالاهای اساسی و نهاده های دامی، از اصول ذاتی نظام، دولت و و وزارت جهاد کشاورزی است. متاسفانه الان در بحث نهاده های دامی،  خوراک دام و طیور به شدت دچار مشکل هستیم.

خوراک دام و طیور یا یافت نمی شود و اگر هم یافت شود با قیمت های دلالی به دست متقاضیان می رسد که صرفه اقتصادی برای آنها ندارد. این موضوع باعث شده تا اکنون جوجه ریزی با کندی مواجه و یا در این بخش اتلاف صورت بگیرد و در فصل برداشت که این جوجه ها به مرغ تبدیل می شوند، حتما هم در بحث کمبود مرغ و قیمت آن دچار مشکل و کمبود می شویم. 

وی افزود: جوجه ریزی و تولیدات دامی در همین فصل آغاز شده و غالبا مرغداران و دامداران در موضوع خوراک دام و طیور گلایه دارند. خوراک دام و طیور یا یافت نمی شود و اگر هم یافت شود با قیمت های دلالی به دست متقاضیان می رسد که صرفه اقتصادی برای آنها ندارد. 

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این موضوع باعث شده تا اکنون جوجه ریزی با کندی مواجه و یا در این بخش اتلاف صورت بگیرد و در فصل برداشت که این جوجه ها به مرغ تبدیل می شوند، حتما هم در بحث کمبود مرغ و قیمت آن دچار مشکل و کمبود می شویم. 

قول وزیر جهاد کشاورزی برای تامین ارز خوراک دام و واردات کالاهای اساسی

بامری با اشاره به اینکه قیمت مرغ، گوشت قرمز  و دیگر کالاهای اساسی سرسام آور است، خاطر نشان کرد: جلساتی در محل وزارت جهاد و کمیسیون و صحن مجلس با وزیر جهاد کشاورزی برگزار شده است. وزیر جهاد اخیرا هم در صحن مجلس و هم در کمیسیون حضور پیدا کرد و جلساتی برگزار شد. وی قول داد که وضعیت تامین نهاده های دامی، کالاهایی که در گمرکات هستند و همچنین کالاهایی که باید ارز آنها تامین و وارد کشور شوند و در اختیار متولیان قرار بگیرند را  پیگیری کند.

وی تاکید کرد: باید کار را به گونه ای پیش ببریم که هم گندمکاران با اطمینان بیشتری گندم بکارند و هم در این بخش خودکفایی صورت بگیرد. نباید شرایط به گونه ای باشد که از کشوری ثالث گندم وارد کنیم.

بامری افزود: مجلس و کمیسیون کشاورزی اقدامات و نظارتشان را انجام می دهند تا حوزه کشاورزی و امنیت غذایی مردم با مشکل مواجه نشود. 

قیمت‌ها چه زمانی به ثبات خواهد رسید؟

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در پاسخ به این سوال که قیمت ها چه زمانی به ثبات خواهند رسید، گفت: قیمت ها زمانی به سطح ثبات خواهد رسید که در تولید به شرایط پایدار برسیم. باید واردات، ذخیره سازی در انبارها و تولیدات را به سطحی برسانیم که عرضه و تقاضا با همدیگر همخوانی داشته باشند. وقتی کمبودی صورت بگیرد و تقاضا هم بالا برود متاسفانه قیمت ها افزایش پیدا خواهد کرد.

وی تصریح کرد: با تمام وجود مکلف هستیم تا شرایط را به گونه ای پیش ببریم که تلاطم کمتری ایجاد شود و بتوانیم قیمت های گزافی که اکنون در حوزه گوشت، مرغ، برنج و محصولات دیگری که افزایش قیمت در آنها صورت گرفته و مردم را نگران کرده است برای آنها چاره اندیشی و مشکلات را حل کنیم.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱۱
عابر پیاده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۲
از آقای مدلل چه خبر؟!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۲
تابناک با کلی سند و مدرک حقیقت ماجرا را روشن کرد،پزشکیان یا همون جعفر رفیقش نمیخوان ی حرکتی ب خودشون بدن؟مدعی العموم چی ؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۲
راه حل بعدی : افزایش قیمت خودرو، افزایش قیمت نان، قطع یارانه و ...
هر هزینه ای برای کشور بتراشند باید از جیب ملت پرداخت بشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۲
در یک کشور در،شرایط تحریم و تهدید، مسئول بی کفایت باید ظرف ۲۴ ساعت عزل شود نه اینکه هر روز خبررسانی شود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۲
عزل و محاکمه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۲
زمانی که کا خوراک دام به 18 هزار تومان برسد ببینید خشک سالی چه بلای بر سرمان دارد می اورد
حسین حقگو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۲
کدام پیگیری ؟!!!!کدام نظارت ؟!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۲
معاونت بهبود تولیدات دامی + پشتیبانی اموردام را جمع کنید تمام مشکل حل خواهد شد
حامد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۲
فقط باید گفت واقعا به عنوان یک دامدار از آقایان ممنونم که جلسه میگذارند حالا کاری هم نکردند اشکال ندارد مهم اینه که حرف میزنند عمل نمی‌کنند خسته نباشید جناب وزیرو آقایان نمایندگان
ارش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۲
بی لیاقتی مدیران باعث آشفته بازار شده و تنها کارشان افزایش قیمت جالبه هنر نمایی آنها این است مرغ را 40تومن گران میکنند سپس سه چهار ما مصاحبه و حرف مفت میزنند پس از آن 10تومن ارزان میکنند که در 90درصد موارد عملی نمیشود و باز حرکت از نو بابا خودتونید مردم می فهمند همش زیر سر خودتونه
ناشناس ایران زمین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۲
خوب تولید نکنند
اگر صرف ندارد پس چرا تولید میکنند
اینها بهانه ای برای کران فروشی استد
در ایام جنگ ۸ساله این همه مرغداری نداشتیم
ولی هم مرغ گرم و زنده فراوان و ارزان بود هم مرغ یخ زده و کوپنی
اگر مرغدار تولید نکند دولت مجبور می‌شود یا مرغ وارد بکند یا خوراک و نهاده دانی با قیمت مناسب
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار