میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سه کشته در پی تصادف شدید ۲۰۷ با سمند

رئیس اورژانس کرمانشاه گفت: بر اثر برخورد دو دستگاه خودرو در محور سرپل‌ذهاب به قصرشیرین ۳ نفر جان خود را از دست دادند و یک نفر نیز مصدوم شد.
کد خبر: ۱۳۳۱۰۱۲
| |
3466 بازدید
سه کشته در پی تصادف شدید ۲۰۷ با سمند

به گزارش تابناک به نقل از مهر، مسعود قلعه‌سفیدی، رئیس اورژانس کرمانشاه اظهار کرد: این سانحه رانندگی در محور سرپل‌ذهاب به سمت قصرشیرین و در حوالی روستای قراویز رخ داد.

وی افزود: در این حادثه که بر اثر برخورد شدید دو دستگاه خودرو سمند و یک دستگاه پژو ۲۰۷ اتفاق افتاد، متأسفانه سه نفر جان خود را از دست دادند و یک نفر دیگر نیز دچار مصدومیت شد.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: به دلیل شرایط بسیار دشوار صحنه حادثه، تنها یک نفر از فوتی‌ها و همچنین فرد مصدوم توسط نیروهای امدادی به بیمارستان منتقل شدند.

قلعه‌سفیدی با ابراز تأسف از وقوع این سانحه تلخ، بر لزوم رعایت دقیق قوانین رانندگی، توجه به سرعت مطمئنه و پرهیز از سبقت‌های غیرمجاز تأکید کرد و گفت: متأسفانه بی‌توجهی به این موارد همچنان عامل بسیاری از حوادث ناگوار جاده‌ای در استان است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات