میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پلمب دو کافه رستوران دیگر در تهران

پس از تعطیلی همیشگی کافه رستوران کاریز، ۲ کافه‌رستوران «بانی چو» و «سوئیت لانژ» به دلیل تخلفات متعدد توسط عوامل پلیس اطلاعات تهران بزرگ (معاونت نظارت بر اماکن عمومی) پلمب شدند.
کد خبر: ۱۳۲۹۲۹۵
| |
3593 بازدید
پلمب دو کافه رستوران دیگر در تهران

به گزارش تابناک به نقل از فارس از تهران، کافه‌رستوران «سوئیت لانژ» واقع در مجتمع تجاری پلاتینیوم تهران به دلیل سرو مشروبات الکلی، برهنگی و رقص‌های مختلط و کافه‌رستوران «بانی چو» واقع در خیابان ستارخان تهران، که چندی پیش اخطاریه پلمب گرفته بود، دو شب گذشته به دلیل کشف ۶ لیتر مشروبات الکلی دست ساز و خارجی و برگزاری مهمانی‌های مختلط پلمب شدند.

یک منبع آگاه به خبرنگار فارس گفت که متهم اصلی کافه بانی چو متواری شده و به دستور مقام قضایی، پرونده این تخلف تشکیل‌ و در دادسرای ناحیه ۳۸ در حال رسیدگی می‌باشد. 

پیشتر یک مقام قضایی بلندپایه، مجازات متخلفان این حوزه را تعطیلی دائمی واحد صنفی و حتی حبس مدیر آن عنوان کرده بود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت