ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

گرانی بیش از ۸۰ درصدی قیمت کالاها با افزایش ۲۰ درصدی حقوق‌ها همخوانی ندارد

نایب رئیس کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی گفت: گرانی بیش از ۸۰ درصدی قیمت کالاها با افزایش ۲۰ درصدی حقوق‌ها همخوانی ندارد.
کد خبر: ۱۳۲۷۶۴۴
| |
2502 بازدید
گرانی بیش از ۸۰ درصدی قیمت کالاها با افزایش ۲۰ درصدی حقوق‌ها همخوانی ندارد

به گزارش تابناک حسینی‌کیا، نایب رئیس کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: متاسفانه دولت نسبت به افزایش قیمت برخی تعرفه‌ها اعم از آب و برق اقدام کرده است که بر قیمت‌ کالاهای عرضه شده در بازار سایه می‌افکند.
وی افزود: دولت نیز وظیفه دارد نسبت به اصلاح قیمت‌ها تلاش کند تا به مردم فشار وارد نشود.
نایب رئیس کمیسیون صنایع بیان کرد: برخی کالاها بیش از ۸۰ درصد افزایش قیمت داشته‌اند که نه با شرایط زندگی مردم و نه با میزان افزایش حقوق‌ها همخوانی ندارد.
حسینی کیا گفت: در بخشی از افزایش قیمت‌ها هم که ناشی از دلالی، واسطه‌گری و اجحاف در حق مردم است باید با متخلفان به طور جدی برخورد کند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟