لاپید: کابینه نتانیاهو در جنگ غزه شکست خورد

رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد، کابینه در جنگ غزه شکست خورده و این یک پیروزی کامل نیست، بلکه فاجعه مطلق است. شکست استراتژیک شرایط را به سمت شکست نظامی و سیاسی سوق می‌دهد.
کد خبر: ۱۳۱۹۸۶۹
|
۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۳ 28 July 2025
|
2394 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، یائیر لاپید، رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد: من می‌خواهم به شهروندان اسرائیل هشدار دهم، این هشدار مبتنی بر اطلاعات امنیتی و عملیاتی است که به دلیل جایگاهم دریافت کرده‌ام: کابینه در جنگ شکست خورده است. این یک پیروزی نیست، بلکه یک فاجعه است.

وی افزود: سربازان ما وظایف خود را فراتر از انتظارات انجام دادند، اما کابینه دیگر نمی‌فهمد که چرا سربازان همچنان در غزه کشته می‌شوند.

لاپید گفت: راه حل، یک توافق جامع تبادل اسیران و خروج از غزه است. ارتش اسرائیل خود را در حاشیه نوار غزه مستقر خواهد کرد و به ماموریت خود برای حذف حماس از آنجا ادامه خواهد داد. غزه توسط ائتلافی از کشورهای عربی میانه‌رو به رهبری مصر اداره می‌شود.

وی افزود: من یک طرح سیاسی ساختارمند، یک نقشه راه برای پایان دادن به جنگ ارائه دادم که آن را با دولت ایالات متحده، کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و مصری‌ها در میان گذاشتم. شکاف‌هایی وجود دارد، اما آمادگی نیز وجود دارد - چیزی برای صحبت وجود دارد.

رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد: تنها کابینه است که از بحث در مورد چگونگی پایان دادن به جنگ خودداری می‌کند. هیچ طرح یا دیدگاه سیاسی ارائه نکرده است. این دولتی است که حتی نمی‌خواهد سربازان حریدی را به خدمت نظامی ببرد. این دولتی است که نه می‌خواهد و نه قادر به پیروزی است.

لاپید گفت: استراتژی آزادی اسیران شکست خورده است. فشار نظامی شکست خورده است، منع ورود غذا و دارو و نه مذاکرات بی‌پایان بر سر توافقات جزئی به موفقیت نرسیده است. چیزی که آنها را بازمی‌گرداند، پایان جنگ است.

وی تصریح کرد: مدیریت کمک‌های بشردوستانه در غزه فروپاشیده است. اسرائیل باید اطمینان حاصل کند که قحطی در غزه رخ نمی‌دهد، زیرا ما نباید در کارزار تبلیغاتی حماس به آن کمک کنیم.

رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی اظهار کرد: در عرصه سیاسی و رسانه‌ای فروپاشی کامل وجود دارد. اگر تغییر اساسی رخ ندهد، تحریم‌های اقتصادی و حقوقی اعمال خواهد شد و هر شهروندی هزینه آن را خواهد پرداخت. هر کسی که به خارج از اسرائیل سفر کند، از دستگیری یا حمله هراس خواهد داشت. کسانی که امروز در غزه می‌جنگند، فردا از خروج از اسرائیل خواهند ترسید.

لاپید گفت: در پایان هر اظهارات افراطی یک وزیر یا نماینده کنست، یک سرباز جوان وجود دارد که هزینه آن را می‌پردازد. نظامیان هزینه اظهارات سیاستمداران افراطی را خواهند پرداخت. آنها نمی‌توانند پس از خدمت خود به تور بروند یا با خانواده‌های خود تعطیلات بگذرانند. همه اینها اتفاق می‌افتد زیرا کابینه تعریف نکرده است که پایان جنگ در غزه چگونه خواهد بود.

وی افزود: بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی و ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی خواهان حکومت نظامی و جنگ ابدی هستند و اینکه پول ما خرج ساکنان غزه شود. این یک نقشه نیست، یک فاجعه است. راه دیگری هم وجود دارد. ما باید به جنگ پایان دهیم. در ازای آتش‌بس جامع، یک توافق جامع برای اسیران وجود خواهد داشت - همه، تا آخرین اسیر. اسرائیل دو بار برنده خواهد شد: ما اسیران خود را پس خواهیم گرفت و به جنگی که دیگر به جایی نمی‌رسد پایان خواهیم داد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت