روز تلخ برای شمشیربازی ایران در گرجستان

تیم های ملی سابر مردان و فلوره بانوان در نخستین بازی خود در رقابت های جهانی گرجستان شکست خوردند.
کد خبر: ۱۳۱۹۵۴۴
| |
2997 بازدید

روز تلخ برای شمشیربازی ایران در گرجستان

رقابت‌های جهانی شمشیربازی به میزبانی تفلیس گرجستان در حال برگزاری است و امروز (یکشنبه) دو تیم سابر مردان و فلوره بانوان ایران به مصاف حریفان خود رفتند.

به گزارش تابناک به نقل از روابط عمومی فدراسیون شمشیربازی، در بخش بانوان، تیم فلوره ایران در دور نخست با تیم کانادا دیدار کرد و با قبول شکست در نخستین بازی،شانس صعود به مرحله بعد را از دست داد. این تیم با ترکیب آترینا آریامنش، زهرا کارگر و هانیه خوشخواهی راهی مسابقات شده بود.

در بخش مردان نیز تیم سابر ایران که در سید هفتم قرار دارد، در نخستین بازی مقابل تیم روسیه قرار گرفت و با حساب 45 بر 44 شکست خورد. در این بازی محمد فتوحی خیلی زود مصدوم شد و جای خود را به نیما زاهدی داد.

ترکیب این تیم شامل علی پاکدامن، محمد فتوحی، فرزاد باهر ارسباران و نیما زاهدی بود.

  

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت