همراهی عجیب با نمایش مضحک بیرانوند؛ معنای این عذرخواهی، ندامت نیست

علیرضا بیرانوند طبق روال سال‌های اخیر در فصل نقل‌وانتقالات خبرساز شده است. البته این‌بار هنوز قراردادی فسخ نشده اما نشانه‌هایی از تمایل او برای پیوستن به استقلال وجود دارد. علاوه بر اینها، انتشار ویدیوی عذرخواهی از پرسپولیسی‌ها در آستانه صدور رأی هم قابل‌توجه است.
کد خبر: ۱۳۱۸۵۰۴
|
۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۲ 22 July 2025
|
5082 بازدید
|
۵

همراهی عجیب با نمایش مضحک بیرانوند؛ معنای این عذرخواهی، ندامت نیست

ساعاتی پس از انتشار ویدیوی عذرخواهی توسط بیرانوند، مهدی تاج به آن واکنش نشان داد؛ واکنشی شبیه به چراغ سبز برای اعلام رأی پرونده و پالس مثبت به بیرانوند!

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، یکسال بعد از مفتوح شدن یکی از پرهیاهوترین‌ پرونده‌های فوتبال ایران، این پرونده همچنان مختومه نشده است. تمام ماه‌های گذشته با یک خواسته مشخص و واضح از سوی باشگاه‌ها، هواداران و از همه اینها مهم‌تر مردم و افکارعمومی، سپری شد مبنی براینکه رای پرونده علیرضا بیرانوند را اعلام کنید. اما هر بار پس از موج خبری و هیاهویی چند روزه، همه‌چیز به کنج خلوت فوتبال سپرده می‌شد. کنج خلوت فوتبال شبیه به همان کشوهای جادویی در فدراسیون فوتبال است که بعضاً رأیی صادر می‌شود اما ابلاغ نمی‌شود چون مصلحت است که اعلام نشود!

یکسال بدون هیچ محرومیتی گذشت،  مبادا تراکتور در لیگ و تیم‌ملی در مسابقات انتخابی جام‌جهانی متضرر شود و خم به ابروی امیر قلعه‌نویی بیفتد. ۱۲ ماه گذشت و در روزهایی که به‌نظر می‌رسد بالاخره عزمی در فدراسیون فوتبال برای اعلام رأی بیرانوند به وجود آمده، او به‌یکباره و خیلی غیرمنتظره در اردوی تراکتور در ترکیه، یادش بیفتد که حداقل کاری که می‌توانسته انجام بدهد، عذرخواهی از اهالی فوتبال بود که باشگاه پرسپولیس به عنوان طرف دعوی، تنها جزئی از آن است. چرا که پرونده بیرانوند علاوه بر دو باشگاه تراکتور و پرسپولیس، باشگاه‌های دیگر حاضر در لیگ‌برتر و البته تیم‌ملی و در کنار آن دیگر مدعیان پوشیدن پیراهن شماره یک را هم تحت تأثیر قرار داد.

در این شرایط، دروازه‌بان ملی‌پوش تراکتور به شکلی فروتنانه(!) اعلام کرد که تابع قانون است. بیرانوند ویدئویی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام منتشر کرد و گفت: «می‌خواستم با هواداران پرسپولیس و تراکتور صحبت کنم. ابتدا جا دارد عذرخواهی از هواداران، هیأت مدیره و مدیرعامل پرسپولیس داشته باشم. تشکر ویژه هم از هواداران تراکتور، کادرفنی و مدیرعامل به خصوص مالک باشگاه آقای زنوزی داشته باشم که صمیمانه من را حمایت کردند. به خاطر اینکه در سال جام جهانی هستیم و سال خیلی مهمی برای کشورم چه ملی و چه باشگاهی است،  چون تراکتور در لیگ نخبگان هم حضور دارد و من باید تمام سعی و تلاش و تمرکزم را داشته باشم تا برای تیم ملی و باشگاهم تمرینات و بازی‌های خوبی را انجام دهم. تابع قانون بوده و هستم. هر رأیی که فدراسیون فوتبال درباره پرونده من بدهد می‌پذیرم و امیدوارم اتفاقات خوبی برای کشورم رقم بخورد.»

نکته قابل توجه و شاید عجیب‌تر، این بود که ساعاتی بعد از انتشار این ویدیو، متولی شماره‌یک فوتبال ایران به آن واکنش نشان داد. واکنشی شبیه به چراغ سبز برای اعلام رأی و پالس مثبت به بیرانوند! مهدی تاج گفت: «اشتباهی در بخش کارشناسی رخ داده است و دلیل طولانی شدن صدور رأی نیز همین موضوع بوده است. اگر توافقاتی میان طرفین حاصل شود رأی صادر خواهد شد و در غیر این صورت، رأی نهایی بیرانوند به زودی اعلام خواهد شد. نظر شخصی خودم درباره عملکرد بیرانوند مثبت است و او با تصمیم خود به مقاومت ملی کشور احترام گذاشت.» البته مهدی تاج آبان‌ماه ۱۴۰۳ در پاسخ به پرسشی پیرامون اعتراض هواداران پرسپولیس گفته بود: «هیچ مماشاتی با او صورت نگرفته. فدراسیون فوتبال خیلی شفاف است، کمیته‌ها مستقل هستند و چیزی نیست که من پاسخش را بدهم. طبق قانون باید مستقل بمانند و تحت نظر ما نیستند که کسی به آنها بگویند این کار را بکند یا نکند. هیچ اغماضی هم صورت نگرفته است.»

ماه‌هاست خیلی‌ها می‌گویند در پرونده علیرضا بیرانوند، قانون و عدالت قربانی مصلحت‌اندیشی شده است. حال اینکه استقبال رئیس فدراسیون از  توافق زنوزی و درویش، مالک تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس، گواهی بر این مدعاست. گرچه شاید چنین توافقی انجام نشود، اما شواهد و قرائن نشان می‌دهد که بیرانوند یکبار دیگر هوس فسخ قرارداد دارد و این‌بار رویای یاغی شدن را در سر می‌پروراند. او علاقه زیادی دارد که به جمع آبی‌پوشان پایتخت بپیوندد و همین دو روز پیش یکی از هواداران استقلال پیام‌های بیرانوند را افشا کرد که دوست دارد استقلالی شود، اما مدیران تراکتور اجازه نمی‌دهند. بیرو دو سال پیش هم با مدیریت وقت باشگاه استقلال وارد مذاکره شد و طبق گفته همان مسئول، توافقاتی هم شکل گرفت اما در ادامه این انتقال منتفی شد.

اگر تکه‌های این پازل را کنار هم قرار دهیم، تصویری که ترسیم می‌شود یک پیام روشن دارد. اینکه عذرخواهی علیرضا بیرانوند هر چه هست و هر دلیلی که دارد، قطعاً از سر ندامت و پشیمانی نیست. به عبارتی می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد؛ از صدور رأیی زیبا و بدون محرومیت تا توافق طرفین و رضایت از دروازه‌بانی که نمی‌خواهد حتی در مقطع افت فنی، جایگاهش در تیم ملی را آن هم در سال منتهی به جام‌جهانی در خطر ببینید.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۰:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۳۱
مگه میشه انقدر مردم و میلیونها هوادار رو سرکار گذاشت!!! واقعا چطوری روتون میشه سرتون رو توی برف بکنید و فکر کنید هیشکی نمیبینه و متوجه نمیشه. اگر یه فدراسیون سالم و مقتدر داشتیم، بازیکن رو پاسخگو میکرد، نه حمایت
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۴:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۳۱
آره دیگه
مگه تا الان سرکار نبودی همه جا همه چیز
این هم روش
مردم ساکت شریف موقع شناس صبور
ناشناس
|
Germany
|
۰۱:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۳۱
هرجای مملکت رو نگاه کنی، غرق در فساد هست.
فوتبال هم استثنا نیست و جزئی از همین کل هست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۳۱
بیرانوند کاری نکرده. تمام مدارک پرسپولیس علیهش جعلیه.

عذرخواهیشم فرمالیته و به درخواست فدراسیون بوده تا موضوع رو سرهم بیارن.

اگه رایی علیه بیرانوند صادر بشه تراکتور رای رو میبره فیفا. زنوزی قبلا هم تهدید کرده بود اینکارو میکنه. چون وکلای تراکتور همه مدارک رو بررسی کردند و از جعلی بودن مدارک پرسپولیس آگاهند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۳۱
اگر هدف محرومیت و صدور رای بر علیه سپاهان باشد یک شبه و در شدیدترین حالت رای صادر می شود مثلا محاسبه می کنند و دقیقا قبل از بازی حساس و حتی بازی ملی سپاهان رای صادر می کنند ولی برای خودی ها !!!!!!!!!!!!!!!!!
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت