تمجید مهاجرانی از پزشکیان: ظرافت یک جراح قلب

یک فعال سیاسی اصلاح طلب، تاکید کرد: در مصاحبه رئیس جمهور با تاکر کالرسون، تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود؛ این سخن در آمریکا شنونده دارد.
کد خبر: ۱۳۱۵۸۷۲
|
۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۰ 08 July 2025
|
2813 بازدید
|
۳

به گزارش تابناک، سید عطاالله مهاجرانی در واکنش به مصاحبه رئیس جمهور با  تاکر کالرسون، خبرنگار آمریکایی در شبکه ایکس نوشت: « دست مریزاد! مصاحبه رئیس جمهور مسعود پزشکیان را سه بار گوش کردم. همان دانش و  دقت و حساسیت و هوشمندی که یک جراح قلب در عمل قلب باز مراعات می کند. در این مصاحبه که در زمان حساس منتشر شد. پزشکیان رعایت کرده است. مخاطب او مردم آمریکا و جهان است. و نه جماعت انقلابی داخل ایران.

تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود! این سخن در آمریکا شنونده دارد. موضوع بحث در یک نشست آکادمیک نیست. بحث در شرایط توقف عملیات جنگی و مخاطب مردم معمولی و البته نخبگان آمریکاست.

بدیهی است برخی مصاحبه را نپسندیده باشند. مثل آب زلال در کام بیمار.»
 

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۳
mojtaba
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۷
بسیار عالی.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۷
خیر باشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۷
اینها همه چراغ ضعف بود. با ادب صحبت کردن با غرب وحشی پشیزی نمی ارزد
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت