سید حسین حسینی دروازه بان اول استقلال

سید حسین حسینی دروازه بان اول و کاپیتان تیم فوتبال استقلال تهران در فصل آینده خواهد بود.
کد خبر: ۱۳۱۴۶۳۰
|
۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۴ 01 July 2025
|
1105 بازدید

سید حسین  حسینی دروازه بان اول استقلال

به گزارش تابناک، در آستانه آغاز فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران، باشگاه استقلال تصمیم نهایی خود را درباره بازوبند کاپیتانی اتخاذ کرده و بر اساس برنامه‌ریزی صورت‌گرفته، سید حسین حسینی همچنان به عنوان دروازه‌بان اصلی و کاپیتان اول آبی‌پوشان به کار خود ادامه خواهد داد.

حسینی که سابقه حضور طولانی‌مدت در استقلال را دارد، در سال‌های اخیر همواره یکی از چهره‌های با ثبات ترکیب این تیم بوده و با عملکردی مطمئن در چارچوب دروازه، نقش مؤثری در موفقیت‌های استقلال داشته است. او در فصل‌های اخیر نه تنها در قامت گلر شماره یک تیم، بلکه به عنوان رهبر درون زمین نیز شناخته شده و اعتماد کادر فنی، بازیکنان و هواداران را جلب کرده است.

با جدایی یا عدم تمدید برخی بازیکنان باسابقه تیم در پنجره تابستانی، موضوع بازوبند کاپیتانی مورد توجه قرار گرفت. اما در نهایت تصمیم بر آن شد که حسینی همچون فصول گذشته، کاپیتان اول استقلال باقی بماند و با توجه به تجربه، جایگاه فنی و شخصیت رهبری‌اش، باز هم نقش پررنگی در ترکیب اصلی آبی‌پوشان ایفا کند.

حسینی که در فصل گذشته نیز در اکثر بازی‌های رسمی درون دروازه استقلال ایستاد، یکی از معدود چهره‌هایی است که از نسل چند فصل پیش تیم در استقلال باقی مانده و اکنون به عنوان نماد وفاداری و ثبات شناخته می‌شود. او در کنار عملکرد فنی، همواره تلاش کرده نقش رهبری مثبتی در رختکن و میان بازیکنان جوان داشته باشد.

باشگاه استقلال در نظر دارد طی روز‌های آینده، به صورت رسمی از کاپیتان‌های فصل جدید تیم رونمایی کند، اما آنچه مشخص است، این است که سید حسین حسینی با بازوبند کاپیتانی وارد فصل جدید خواهد شد و بار دیگر نقش مهمی در ساختار فنی و روحی تیم ایفا می‌کند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت