مافیای سیمکارت‌های رُند زمین‌گیر شد

رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا گفت: کارآگاهان باند کلاهبرداری را که با شیوه جازنی و ارائه مدارک جعلی مبادرت به فروش سیمکارت‌های رُند می‌کردند شناسایی و دستگیر شدند.
کد خبر: ۱۳۱۰۳۸۴
|
۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۶ 08 June 2025
|
2199 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سرهنگ محمد شریفی در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی ارجاع پرونده ای مبنی بر فروش سیمکارت های رند با شیوه و شگرد جازنی و ارائه مدارک هویتی جعلی، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: در تحقیقات تخصصی مشخص شد که متهمین با ارائه مدارک هویتی جعلی شاکی، به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه، اقدام به انتقال سیمکارت های روند وی به ارزش ۵۰ میلیارد ریال بنام خود کرداند.

رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا با بیان اینکه با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی، ۳ نفر از متهمین اصلی در این خصوص دستگیر و به پلیس آگاهی انتقال داده شدند، تصریح کرد: این افراد شیاد در بازجویی های تخصصی به کار خود اعتراف و پس از صدور قرار قانونی مناسب تحویل زندان شدند.

وی خاطرنشان کرد: باید نظارت بیشتری بر نحوه فعالیت و اصلاح فرآیند کار در دفاتر پیشخوان دولت و دفاتر خدمات ارتباطی به منظور احراز هویت صحیح مراجعین معمول و همچنین با اعمال روش‌های کنترلی و آموزشی ترتیبی اتخاذ شود تا از وقوعات مشابه که موجب وارد آمدن خسارت به مردم، کاهش امنیت اقتصادی و اعتماد عمومی حاکمیتی می شود پیشگیری گردد.

بر اساس گزارش سایت پلیس، سرهنگ شریفی تصریح کرد: شهروندان در صورت موارد مشابه و مشکوک بلافاصله جهت بررسی به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# مذاکره ایران و آمریکا # الهه حسین نژاد # قیمت طلا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حق غنی سازی
نظرسنجی
عملکرد کدامیک از وزرای دولت که در آستانه استیضاح هستند، ضعیف تر است؟
الی گشت