نخستین مدرسه تخصصی پلیس و دانش آموز کشور در کرمانشاه افتتاح شد

جانشین فرمانده انتظامی استان با اشاره به راه اندازی مدرسه تخصصی پلیس و دانش آموز در کرمانشاه و اینکه این مدرسه برای اولین بار در سطح کشور راه اندازی شده است، گفت: دانش آموزان با حضور در آن قوانین و مقررات ترافیکی را فرا می‌گیرند.
کد خبر: ۱۳۰۶۴۸۳
|
۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۵ 19 May 2025
|
555 بازدید

نخستین مدرسه تخصصی پلیس و دانش آموز کشور در کرمانشاه افتتاح شد

به گزارش تابناک از کرمانشاه، به نقل از خبرگزاری پلیس، سرهنگ فرزاد اکبری در دیدار با مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) کرمانشاه اظهار داشت: خوشبختانه در ۲ سال اخیر شاهد کاهش چشمگیر جرائم خصوصا پدیده سرقت که همواره محل نگرانی شهروندان کرمانشاهی است، بوده‌ایم.

وی با اشاره به تلاش و مجاهدت‌های کارکنان انتظامی برای تامین نظم و امنیت در جامعه و برخورد با مجرمان، اظهار کرد: به برکت همین فداکاری و ایثارگری ماموران پلیس است که احساس امنیت نیز در استان ارتقاء خوبی داشته است.

 جانشین فرمانده انتظامی استان کرمانشاه ادامه داد: احساس امنیت حلقه مفقوده‌ای بود که سال‌ها کرمانشاه درگیر آن بود و همیشه گفته می‌شد به اندازه‌ای که در کرمانشاه امنیت داریم مردم آن را احساس نمی‌کنند، اما امروز شرایط کاملا متفاوت شده است.

اکبری در ادامه با اشاره به اهمیت کار پلیس و نقشی که ماموران انتظامی در برقراری امنیت جامعه دارند، افزود: دو نعمت است که در میان مردم مخفی هستند و تا از دست نرود اهمیت آن‌ها پوشیده می‌ماند که یکی سلامت و دیگری امنیت که تامین دومی بر عهده پلیس قرار داده شده است.

وی با بیان اینکه پلیس حافظ ارامش مردم و امنیت جامعه است، گفت: همکاران ما در بخش‌های مختلف هدفی جز رضایت خدا و هدیه دادن آرامش و آسایش به شهروندان ندارند.

 جانشین فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به استفاده از سامانه‌های نوین الکترونیکی و تجهیزات به روز در پلیس کرمانشاه، خاطرنشان کرد: هرقدر بتوانیم بیشتر از این سامانه‌ها بهره بگیریم در کنترل جرم و پیشگیری از وقوع آن‌ها موفق‌تر خواهیم بود.

اکبری تصریح کرد: استفاده از تجهیزات نوین الکترونیکی در مراکز انتظامی و در غالب طرح هر کلانتری یک شهر گام بلندی در کنترل جرائم بوده است به گونه‌ای که علاوه بر پیشگیری از وقوع جرائم، در کشف آن‌ها نیز بسیار موفق‌تر از قبل عمل کرده‌ایم.

وی همچنین با اشاره به راه اندازی مدرسه تخصصی پلیس و دانش آموز در کرمانشاه و اینکه این مدرسه برای اولین بار در سطح کشور راه اندازی شده است، بیان کرد: دانش آموزان با حضور در آن قوانین و مقررات ترافیکی را فرا می‌گیرند و همین امر سبب می‌شود در آینده به شهروندان و رانندگانی قانون مدار تبدیل شوند.

سرهنگ اکبری در پایان از تلاش‌های مجموعه ستاد فرمان حضرت امام (ره) برای خدمت به مردم و نظام مقدس جمهوری قدردانی کرد و گفت: مجموعه انتظامی استان آماده تعامل در سطح گسترده با این مجموعه ارزشمند است و تمایل دارد سطح همکاری‌ها خود را در قالب تفاهم نامه‌ای ارتقاء ببخشد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت