اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه وقوع زلزله در البرز

مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز با اشاره به وقوع زمین‌لرزه‌ در استان البرز گفت: این زلزله در عمق هشت کیلومتری زمین رخ داده و گروه‌های ارزیاب به منطقه اعزام شده‌اند.
کد خبر: ۱۳۰۳۲۵۱
|
۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۴ 03 May 2025
|
2391 بازدید

به گزارش تابناک، مهدی مهرور در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به وقوع زمین‌لرزه‌ در استان البرز، اظهار کرد: بر اساس اطلاعات اولیه، این زلزله در عمق هشت کیلومتری زمین به وقوع پیوسته و در حال حاضر جزئیات بیشتری درباره شدت و کانون دقیق آن در دست بررسی است.

وی افزود: هنوز اطلاعات دقیقی از خسارات احتمالی این زمین‌لرزه در دست نیست و در حال حاضر در مرحله جمع‌آوری اطلاعات اولیه قرار داریم. گروه‌های ارزیاب بلافاصله پس از وقوع زلزله به منطقه اعزام شده‌اند تا وضعیت را به‌صورت میدانی بررسی کنند.

مهرور تصریح کرد: از شهروندان تقاضا داریم تا ضمن حفظ آرامش، اخبار و اطلاعات مربوط به این حادثه را تنها از منابع رسمی پیگیری کنند.

وی در پایان اضافه کرد: به محض دریافت اطلاعات تکمیلی درباره میزان خسارات، وضعیت زیرساخت‌ها و نیازهای امدادی، جزئیات از طریق رسانه‌های رسمی منتشر خواهد شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت