خودکشی شوهر بعد از قتل همسر

«ساعت 7 عصر ۲۰ فروردین‌ امسال گزارشی مبنی بر وقوع یک فقره قتل در محله آزادشهر بندرعباس به پلیس اعلام شد. وقتی تیم بررسی صحنه جرم و کارآگاهان پلیس آگاهی به محل رفتند، با جسد مردی 42 ساله که خود را از طبقه دوم خانه به پایین انداخته بود روبه‌رو شدند، سپس با ورود به خانه، جسد یک زن ۳۰ ساله را با آثار جراحت روی تختخواب مشاهده کردند.
کد خبر: ۱۲۹۹۶۰۵
| |
4546 بازدید
|
۱

خودکشی شوهر بعد از قتل همسر

به گزارش تابناک سرهنگ موسی عرب، معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی هرمزگان با تشریح جزئیات این حادثه گفت: ساعت ۷ عصر ۲۰ فروردین امسال گزارشی مبنی بر وقوع یک فقره قتل در محله آزادشهر بندرعباس به پلیس اعلام شد. وقتی تیم بررسی صحنه جرم و کارآگاهان پلیس آگاهی به محل رفتند، با جسد مردی ۴۲ ساله که خود را از طبقه دوم خانه به پایین انداخته بود روبه‌رو شدند، سپس با ورود به خانه، جسد یک زن ۳۰ ساله را با آثار جراحت روی تختخواب مشاهده کردند.

به گفته معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی هرمزگان، بررسی‌های اولیه نشان‌دهنده وجود اختلافات خانوادگی میان این زوج بوده و همچنان تحقیقات فنی و کارشناسی برای روشن شدن انگیزه اصلی حادثه ادامه دارد. برخی رسانه‌ها مدعی شده‌اند مرد خانواده مقابل چشمان فرزند خردسالش اقدام به قتل همسرش کرده که این ادعا تکذیب می‌شود و بر اساس مستندات، پیش از وقوع درگیری، کودک توسط پدرش به منزل پدربزرگ و مادربزرگش منتقل شده و هنگام حضور مأموران نیز در محل حادثه حضور نداشته است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
لطفا مهریه را حذف کنید
نمیتوان با زور مهریه یک زندگی را نگه داشت، نتیجه این میشود
نمیتوان از کل قوانین اسلام فقط مهریه را قبول داشت و مابقی را نه
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت