اختلاف خانوادگی در ایلام ۴ کشته برجای گذاشت

رئیس پلیس آگاهی استان ایلام از قتل همسر و ۲ پسر توسط پدر خانواده خبر داد و گفت: قاتل پس از ارتکاب به قتل به زندگی خود نیز پایان داد.
کد خبر: ۱۲۹۸۱۵۹
| |
3988 بازدید
|
۱
اختلاف خانوادگی در ایلام ۴ کشته برجای گذاشت

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، خداداد رشیدی شامگاه سه شنبه در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی تیراندازی در بلوار سید الشهدا شهر ایلام ماموران انتظامی شهرستان و کارآگاهان پلیس آگاهی استان جهت بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

وی افزود: با حضور ماموران انتظامی و کارآگاهان پلیس آگاهی در بررسی صحنه مشخص شد، پدر خانواده، همسر و ۲ پسر خود با سلاح گرم به دلایل نامعلومی به قتل رسانده سپس به زندگی خود پایان داده است.

رئیس‌پلیس آگاهی استان ایلام با بیان اینکه سلاح بکار رفته نیز کشف شده ادامه داد: تحقیقات پلیس برای یافتن علت این حادثه ادامه داردو اجساد طی هماهنگی با مرجع قضائی به پزشکی قانونی انتقال داده شدند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۰
استان ایلام جز پنج استان اول ایران در بیکاری و مهاجرت میباشد
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت