آملی لاریجانی:دشمنان گمان می‌کردند که می‌توانند با تحریم و ایجاد تفرقه، نظام را متوقف کنند/از مشکلات عبور می کنیم

به گزارش تابناک؛ آیت الله صادق آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با صدور بیانیه ای از مردم برای حضور حماسی در راهپیمایی ۲۲‌بهمن دعوت کرد.
کد خبر: ۱۲۸۷۸۳۵
| |
1923 بازدید

متن این بیانیه بدین شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم 
وَالْفَجْرِ وَلَيَالٍ عَشْرٍ

چهل و ششمین سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و تقارن ایام دهه فجر با اعیاد شعبانیه و میلاد بقیه الله الاعظم (عج) را به رهبر معظم انقلاب(مدظله‌العالی)، خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، ملت انقلابی و همیشه در صحنه ایران و امت‌های مسلمان و آزادگان جهان تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

دشمنان این ملت و انقلاب گمان می‌کردند که می‌توانند با انواع تحریم و فشار، فتنه‌گری و ایجاد تفرقه، نظام جمهوری اسلامی را از پیشرفت در مسیر آرمان‌ها متوقف کنند.

در سالی که گذشت سفاکی و ددمنشی دشمنان این انقلاب در فلسطین و لبنان، عده‌ای از محبان و یاران این انقلاب را به شهادت رساند، غافل از آنکه با این حرکات جنایتکارانه، ملت ما از راهی که طی کرده باز نخواهد گشت و اقتدار و انسجام خود را بیش از پیش به کار خواهد بست تا با سربلندی از مشکلات عبور کند.

ضمن سپاسگزاری و شکر خداوند متعال، از آحاد ملت شریف و ولایت‌مدار ایران اسلامی و مسئولان و خدمتگزاران، برای شرکت حماسی و گسترده در راهپیمایی عظیم یوم‌الله ۲۲بهمن و سردادن ندای وحدت و اعلام انزجار از نظام سلطه‌ یعنی آمریکا و ایادی آن، دعوت بعمل آورده و سلامتی و توفیق الهی را برای همه دلسوزان نظام آرزومندم.

 
 صادق آملی لاریجانی
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام
۱۴۰۳/۱۱/۲۱

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت