محمدرضا عارف در حالی که رئیس بنیاد شهید او را همراهی میکرد، از بخشهای این مرکز بازدید کرد و پای دردل و صحبتهای جانبازان و مسئولان بیمارستان نشست.
به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ معاون اول رئیس جمهور در پایان بازدید از این مرکز در گفتگو با خبرنگاران گفت: از همان روزهای ابتدای دولت چهاردهم به دنبال حل مشکلات جانبازان و ایثارگران بودیم و امروز نیز برای تقدیر از جانبازان از این مرکز بازدید کردم و در جریان اقدامات درمانی و مشکلات این جانبازان و ایثارگران قرار گرفتیم.
عارف افزود: مشکلات مربوط به مسکن، استخدام فرزندان، اصلاح ضریب جانبازی از مهمترین مسائلی بود که عزیزانمان مطرح کردند.
معاون اول رئیسجمهور خاطرنشان کرد: در موضوع خودرو جانبازان، پیگیریهای جدیای صورت گرفته و تفاهمنامهای میان بنیاد شهید انقلاب اسلامی، وزارت صمت و بانک مرکزی امضاء شده که به موجب آن، مشکلات ارزی و ورود خودرو حل شده است اما ممکن است موارد خاصی وجود داشته باشد که با پیگیریها، این مسائل نیز حل خواهد شد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.