این واکسن در بازار ایران، قاچاق است+عکس

روابط عمومی سازمان غذا و دارو با انتشار اطلاعیه‌ای به مردم هشدار داد که واکسن Prevenar ۲۰ فایزر در حال حاضر در بازار دارویی ایران قاچاق است و اصالت آن تأیید نمی‌شود.
کد خبر: ۱۲۸۶۵۷۵
| |
3301 بازدید

 

به گزارش تابناک،‌ روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد که در پی دریافت گزارش‌هایی از تبلیغات فضای مجازی درباره عرضه واکسن Prevenar ۲۰ فایزر در بازار ایران، اصالت این واکسن مورد تایید نیست.

سازمان غذا و دارو تأکید کرد که تنها نوع ۱۳ ظرفیتی واکسن Prevenar از سوی نماینده رسمی فایزر در کشور وارد شده است و واردات نوع ۲۰ ظرفیتی به کشور صورت نگرفته است.

این سازمان افزود که واکسن Prevenar ۲۰ فایزر در حال حاضر در بازار دارویی ایران قاچاق است و هیچ‌گونه واردات رسمی از سوی نماینده رسمی فایزر در کشور نداشته‌ایم و از مردم خواست که از خرید و استفاده از فرآورده‌های غیرمجاز خودداری کنند.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو همچنین اعلام کرد که این موضوع به اطلاع تمامی معاونت‌های غذا و دارو و مراکز بهداشتی و درمانی رسیده است هموطنان هم در صورت مواجهه با ارائه این واکسن از سوی اشخاص مراتب را به انها اطلاع دهند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت