صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پزشکیان: چاره ای جز گران کردن بنزین نیست!

مسعود پزشکیان رئیس جمهور که پیش از این وعده داده بود بنزین گران نخواهد شد حالا بعد از 100 روز می گوید چاره ای جز گران کردن بنزین نیست!
کد خبر: ۱۲۷۵۶۰۴
| |
5019 بازدید
پزشکیان: چاره ای جز گران کردن بنزین نیست!

پزشکیان پیش از این بارها وعده داده بود بدون رضایت مردم اقدامی انجام نخواهد شد و با توجه به این که رضایت داشتن مردم برای گرانی بنزین دور از ذهن است موضوع افزایش قیمت بنزین منتفی به نظر می رسید .

به گزارش تابناک به نقل از نیمروز، مسعود پزشکیان شب گذشته در پاسخ به سئوالی درباره گران شدن قیمت بنزین مشکلات ناترازی های موجود را نه فقط در حوزه بنزین بلکه در سایر حوزه هاهم لیست کرد تا برای گرانی احتمالی برق، گاز، گازوئیل و آب هم زمینه چینی کرده باشد.

موضوع ناترازی منابع در کشور البته امری جدی و قطعی است و قیمت بنزین هم شاید نیاز به تعدیل داشته باشد به خصوص قیمت بنزین سوپر که دلیلی برای توزیع آن با یارانه دولتی وجود ندارد اما مسئله اصلی پایبندی به وعده، شعار و ادعا است که پزشکیان با توجه به داعیه ای که در زمینه صداقت داشته است نباید این چنین در فاصله سه ماه حرفش را عوض کند.

 

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات