ماجرای گریه نمایندگان خبرگان در دیدار با رهبر انقلاب

حیدری‌کاشانی درباره برخی نکات فایل صوتی از او درباره دیدار اخیر خبرگان با رهبر انقلاب منتشر شده است، توضیحاتی ارائه داد.
کد خبر: ۱۲۷۳۰۴۳
|
۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۰۲:۰۲ 21 November 2024
|
4934 بازدید

حیدری‌کاشانی درباره برخی نکات فایل صوتی از او درباره دیدار اخیر خبرگان با رهبر انقلاب منتشر شده است، توضیحاتی ارائه داد.

محمدباقر حیدری‌کاشانی از وعاظ مذهبی گفت: قطعه صوتی‌ای که از من در فضای مجازی پخش شد، مربوط به دیدار اخیر مقام معظم رهبری با مجلس خبرگان بود. این‌جا ذکر چند نکته اصلاحی لازم است؛ خبری که درباره‌ی گریه اعضای مجلس خبرگان در این دیدار مطرح شد، اساساً یک روایت نادرست و اشتباه بوده است و گریه‌ای رخ نداده است. اعضای مجلس خبرگان گفتند که وقتی آقا مطالب را می‌فرمودند، گریه‌ای انجام نشده و این بحث یک نقل کاملاً اشتباه بوده است.

این سخنران مذهبی اضافه کرد: درباره نگران‌کننده بودن این سخنان که در فایل صوتی طرح شده بود، باید توجه داشت که اصل سخنان مقام معظم رهبری هیچ‌جای نگرانی ندارد و اتفاقاً به‌شدت بصیرت‌آفرین، معرفت‌افزا، استقامت آفرین و امیدآفرین است. ایشان فرمودند: «در سخت‌ترین شرایط هم مسیر مشخص است و باید ملت و مجلس خبرگان در نهایت درجه بصیرت وظیفه خدایی خود را انجام دهند.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت