واکنش ایران به ادعای تلاش برای ترور یک کانادایی

عیسی کاملی طرح چنین ادعای واهی و بی‌اساس از سوی کشوری که خود تبدیل به پناهگاه امنی برای تروریست‌های فراری و کلاهبرداران تحت تعقیب شده است را نوعی فرافکنی دانست و آن را به شدت تقبیح کرد.
کد خبر: ۱۲۷۲۶۱۲
|
۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۱ 19 November 2024
|
2262 بازدید

مدیر کل آمریکای وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ادعای مطرح شده در یک رسانه کانادایی مبنی بر تلاش ایران برای ترور یک فرد کانادایی را داستان‌سرایی مضحک و در راستای کارزار ترویج اطلاعات غلط در مورد ایران توصیف کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از وزارت امور خارجه، عیسی کاملی طرح چنین ادعای واهی و بی‌اساس از سوی کشوری که خود تبدیل به پناهگاه امنی برای تروریست‌های فراری و کلاهبرداران تحت تعقیب شده است را نوعی فرافکنی دانست و آن را به شدت تقبیح کرد.

وی تصریح کرد که این‌گونه اتهام‌زنی‌های بی‌اساس علیه جمهوری اسلامی ایران نمی‌تواند توجه افکار عمومی را از جنایات رژیم صهیونیستی در نسل‌کشی مردم مظلوم فلسطین و همدستی کانادا به عنوان یکی از حامیان اصلی رژیم اشغالگر منحرف کند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت