تأکیدات جانشین فراجا درباره اتباع غیر مجاز

به گزارش «تابناک»، جانشین جانشین فرماندهی انتظامی کل کشور شامگاه پنجشنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردهای انتظامی گلستان در گرگان اظهار کرد: حضور اتباع غیرمجاز در تمام دنیا جرم است و این افراد باید به کشور خود بازگردانده شوند.
سردار قاسم رضایی گفت: بکارگیری اتباع غیرمجاز، خرید و فروش ملک یا وسایل نقلیه با آنان و یا استفاده از آنان در اموری مانند نگهبانی نیز جرم است.
سردار رضایی افزود: مقابله با جرایم و برقراری نظم و امنیت از مهمترین وظایف پلیس است که با تمام وجود در این راستا تلاش میکنیم.
وی با اشاره به ضرورت مقابله همه جانبه با مواد مخدر افزود: اعتیاد و مواد مخدر سرمنشأ بسیاری از جرایم و آسیبهای اجتماعی است و پلیس برای مقابله با آن برنامه ریزیهای خوبی خصوصا در مرزها انجام داده است.
جانشین فراجا هم چنین گفت: برخورد با دارندگان سلاح غیرمجاز و برهم زنندگان نظم و امنیت نیز یکی دیگر از اولویتهای پلیس است.
وی گفت: از شهروندان درخواست میکنیم در صورت اطلاع از محل نگهداری سلاحهای غیرمجاز، موضوع را در اسرع وقت از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اعلام کنند.
اما پیشنهاد کنید که شماره تلفنی - حتی ۳ یا ۴ رقمی- نیروی انتظامی برای این موضوع اختصاص بده تا مردم بتوانند موارد گفته شده در مورد اتباع غیر مجاز رو گذارش بدن
الان 70 درصد مغازه های بازار صالح آباد دست اتباع غیر مجاز است و اجاره خانه در جنوب تهران به واسطه اتباع نجومی شده
بزرگترین خیانت برای ایران وایرانی حضور بیش از دها میلیون افاغنه است
روحت شاد نادر شاه



