تمایل عربستان برای بازگشایی سفارتش در کابل

رئیس هیات اعزامی طالبان به دوحه از تمایل عربستان سعودی برای بازگشایی سفارت کشورش در کابل خبرداد.
کد خبر: ۱۲۴۵۴۶۵
| |
1941 بازدید
تمایل عربستان برای بازگشایی سفارتش در کابل

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان که سرپرستی هیات اعزامی این گروه به دوحه را برعهده دارد، امروز(یکشنبه) در حاشیه دوحه ۳ با نماینده ویژه عربستان سعودی دیدار کرد.

او در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «در آستانه نشست دوحه با نماینده عربستان سعودی دیدار کردیم.  مذاکرات سازنده‌ای بین دو طرف انجام شد».

به گزارش ایراف، ذبیح‌الله مجاهد در ادامه نوشته است که عربستان سعودی می‌خواهد هر چه زودتر سفارت خود در کابل را بازگشایی کند. آنها خواستار تعامل خوب با افغانستان هستند و افغانستان نیز عربستان سعودی را کشور مهمی می‌داند.

مجاهد از صبح امروز با نمایندگان ویژه کشورهای روسیه، هند و ازبکستان دیدار و در رابطه با موضوعات مختلف گفت‌وگو کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت