میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مرگ ۶ گروگانگیر داعشی در زندان روسیه

دقایقی پس از شنیده شدن صدای تیراندازی‌های پی‌درپی از محوطه زندانی در شهر روستوف واقع در غرب روسیه اخباری مبنی بر گروگانگیری نیروهای داعشی زندانی و مداخله نیروهای ویژه روسیه منتشر شد.
کد خبر: ۱۲۴۳۰۰۱
| |
4456 بازدید

مرگ ۶ گروگانگیر داعشی در زندان روسیه


به گزارش  تابناک؛ رسانه های روسی اعلام کردند که نیروهای ویژه روسیه دو نگهبان زندان را آزاد کردند و شش زندانی مرتبط با گروه داعش را که روز یکشنبه آنها را در بازداشتگاهی در جنوب شهر روستوف گروگان گرفته بودند، به ضرب گلوله کشتند.

رسانه های دولتی گفتند که برخی از این افراد به جرایم تروریستی محکوم شده اند و متهم به وابستگی به گروه داعش هستند که مسئولیت حمله مرگبار به سالن کنسرت مسکو در ماه مارس را بر عهده گرفت.

 
سازمان تعزیرات فدرال روسیه در بیانیه ای اعلام کرد که جنایتکاران کشته شدند و گفت که یک "عملیات ویژه" برای آزادی گروگان ها انجام شده است.

اداره زندان گفت: «کارمندانی که گروگان گرفته شده بودند آزاد شدند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات