اتهام نکونام به تاج و مسئولی که عکس پرسپولیس روی کمدش است!

سرمربی تیم فوتبال استقلال با از تساوی تیمش برابر نساجی و از دست دادن صدر جدول به رئیس فدراسیون و مسئولان سازمان لیگ اتهام زد که طرفدار تیم پرسپولیس هستند و نمی خواهند استقلال قهرمان شود!
کد خبر: ۱۲۳۹۰۶۱
| |
3248 بازدید

تیم فوتبال استقلال که تا هفته گذشته صدرنشین رقابت های لیگ برتر بود، شامگاه جمعه در هفته بیست و هشتم برابر نساجی مازندران به تساوی بدون گل رسید و صدر جدول را به پرسپولیس واگذار کرد.

جواد نکونام که از این اتفاق ناراحت بود بعد از تساوی تیمش برابر نساجی به انتقاد از داوری پرداخت و گفت: قضاوت امروز تیم ما یک طرف، بروید بازی تیم رقیب را ببینید که چه اتفاقی افتاد. چگونه اخراج کردند و چگونه برایشان پنالتی نگرفتند. بروید ببینید چه اتفاقاتی افتاد.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در ادامه به رئیس فدراسیون فوتبال نیز اتهام وارد کرد و گفت: زمانی‌که مهدی تاج در فدراسیون بود من مربی تیم ملی بودم و کنار رفتم. می‌دانستم که با قضاوت نمی‌گذارند. امسال هم چندین و چندبار تکرار کردند.

جواد نکونام ادامه داد: یک روز یک نفر حرف درستی زد؛ یک جام برای یک تیم است. یک جام برای بقیۀ تیم‌ها. ما برای آن جام می‌جنگیم. جام شرافت، پاکی، تلاش، زحمت و مردانگی. در لیگی که ما می‌جنگیم ما برنده هستیم. آن یک جام هم مبارک آن تیم و کسانی که دوست دارند، باشد. اصلا به اتاق یکی از مسئولان سازمان لیگ می‌روید می‌بینید عکس پرسپولیس را جلوی کمدش گذاشته است!

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت