صفحه خبر لوگوبالا تابناک
هفتصد و چهل و دومین روز از حمله روسیه به اوکراین

پیشروی ارتش روسیه در شرق اوکراین/هشدار روسیه درباره اعزام ارتش‌های اروپایی به اوکراین/همه نظامیان فرانسوی در اوکراین را خواهیم کُشت

هفتصد و چهل و دومین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.
کد خبر: ۱۲۲۸۱۷۹
| |
22425 بازدید
|

پیشروی ارتش روسیه در شرق اوکراین

بین الملل تابناک: هفتصد و چهل و دومین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

پیشروی ارتش روسیه در شرق اوکراین

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد، نیروهای این کشور، کنترل روستای دیگری در شرق اوکراین را به دست گرفته‌اند.

 وزارت دفاع روسیه امروز (پنج‌شنبه) در به‌روزرسانی از عملیات نظامی در اوکراین، از تسلط نیروهای این کشور بر روستای «توننکه» در منطقه دونتسک واقع در شرق اوکراین خبر داد.

مسکو همچنین روز سه‌شنبه اعلام کرده بود ارتش روسیه توانست کنترل روستای «اورلیوکا» در مسیر آودیوکا را به دست آورد و اوکراین ۱۲۵ سرباز، ۲ خودروی زرهی رزمی و پنج خودرو را در این مسیر از دست داد.

وزارت دفاع روسیه در ادامه خبر داد، یک ضدحمله را دفع کرده و اوکراین بیش از ۳۲۰ سرباز را در مسیر آودیوکا از دست داده است.

در این بیانیه آمده است: «دشمن بیش از ۳۲۰ سرباز، یک تانک، چهار خودروی زرهی رزمی و هفت خودرو را از دست داد. در جریان نبرد ضد آتشبار، یک سامانه توپخانه «M ۷۷۷» ساخت آمریکا، ۲ هویتزر (خمپاره‌انداز) D-۲۰ و D-۳۰ و همچنین یک اسلحه ۱۰۲ ساخت آمریکا منهدم شد.»

وزارت دفاع روسیه همچنین اعلام کرد، «نیروهای مسلح اوکراین تا ۲۵۰ نیروی نظامی، ۲ تانک، سه خودروی زرهی رزمی و هفت خودرو را از دست دادند. اوکراین ۱۲۰ سرباز را در مسیر دونتسک جنوبی از دست داده است.»

علاوه‌براین، وزارت دفاع روسیه اطلاع داد، نیروی هوافضای این کشور شب گذشته با تسلیحات دوربرد پرتاب هوایی با دقت بالا، از جمله موشک‌های کینژال به اهدافی در اوکراین، از جمله مراکز تصمیم‌گیری نیروهای مسلح اوکراین، پایگاه‌های لجستیکی و نقاط استقرار مزدوران خارجی حمله کردند.

در بیانیه وزارت دفاع روسیه همچنین آمده است، نیروهای مسلح روسیه همچنان از نفوذ گروه‌های خرابکار و گروه‌های شناسایی اوکراین در مناطق مرزی اوکراین در مسیر بلگورود جلوگیری می‌کنند.

در این بیانیه آمده است: «در مسیر بلگورود، یگان‌های روسی به اقدامات خود برای جلوگیری از نفوذ گروه‌های خرابکار و شناسایی نیروهای مسلح اوکراین و انهدام آنها در مناطق مرزی اوکراین ادامه می‌دهند. نیروهای روسیه به مناطق تمرکز مزدوران خارجی خسارت وارد کرده‌اند. دشمن سی نیرو، سه وانت و همچنین یک خودروی جنگی سیستم موشک پرتاب چندگانه ومپایر ساخت جمهوری چک را از دست داد.»

هشدار روسیه درباره اعزام ارتش های اروپایی به اوکراین

سخنگوی کرملین امروز پنج‌شنبه تاکید کرد که اعزام پرسنل نظامی خارجی به اوکراین، آکنده از پیامدهای منفی است.

«الکسی گونچارنکو» قانونگذار اوکراینی می‌گوید مقامات فرانسوی ظاهرا در حال بررسی اعزام یک هیات نظامی اروپایی به مناطق مرزی اوکراین با بلاروس هستند تا به واحدهایی از نیروهای اوکراینی مستقر در این منطقه کمک کنند.

«دیمیتری پسکوف»، سخنگوی کرملین روز پنجشنبه در پاسخ به سوالی در همین رابطه به خبرنگاران گفت: «ما نیاز به دریافت اطلاعات دقیق داریم. تا آنجا که من متوجه شدم، وضعیت تاکنون نامشخص است. در هر صورت، بارها گفته‌ایم که اعزام نیروهای نظامی خارجی به اوکراین با پیامدهای بسیار منفی و حتی جبران ناشدنی همراه است.»

پیشتر همچنین «سرگئی ناریشکین» رئیس سرویس اطلاعات خارجی روسیه افشا کرد که فرانسه در حال آماده‌سازی برای اعزام یک واحد نظامی به اوکراین است. به گفته ناریشکین، در مرحله نخست، فرانسه نزدیک به ۲۰۰۰ نیروی نظامی را در اوکراین مستقر خواهد کرد.

پسکوف در بخش دیگری از سخنانش در رابطه با برنامه‌های اتحادیه اروپا علیه اموال توقیف‌شده کشورش گفت روسیه از تمام سازوکارهای قضایی استفاده و روش‌های دیگری را برای پاسخ به اتحادیه اروپا برای جلوگیری از استفاده این نهاد از دارایی‌های مسدود شده روسیه برای کمک به اوکراین انتخاب خواهد کرد.

روز چهارشنبه «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پیشنهادی را در رابطه با استفاده از سودهای حاصل از دارایی‌های مسکوت روسیه در اتحادیه اروپا ارائه کرد که طبق آن ۹۰ درصد این سودها از طریق تسهیلات صلح اروپا به اوکراین اختصاص یابد.

پسکوف به خبرنگاران گفت: «طبیعا ما از همه مکانیسم‌های قضایی ممکن استفاده خواهیم کرد، آن‌هایی که هم‌اکنون در دسترس هستند... و البته، بر اساس رفتار متقابل روش‌های دیگری را برای اقدامات واکنشی انتخاب خواهیم کرد... تا جایی که با منافع ما مطابقت داشته باشد.»

سالیوان در کی‌یف، بر ادامه حمایت‌های آمریکا تاکید کرد

مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفت، اوکراین باید همچنان باور داشته باشد که ایالات متحده در کنار آن خواهد ایستاد و به آن کمک خواهد کرد.

جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید در یک نشست خبری در کی‌یف، پایتخت اوکراین اظهار داشت: من اینجا هستم تا بگویم که شما باید به ایالات متحده ایمان داشته باشید. ما از زمان شروع این جنگ در کنار شما ایستاده‌ایم. ما حمایت گسترده‌ای ارائه کرده‌ایم و هر روز به هر روشی که می‌دانیم، این کار را ادامه خواهیم داد.

وی افزود: اوکراین باید همچنان باور داشته باشد که ایالات متحده در کنارش خواهد ایستاد و به آن کمک خواهد کرد.

کاخ سفید اعلام کرد، سالیوان برای دیدار با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین و آندری یرماک، رئیس دفتر وی، به منظور تایید دوباره حمایت آمریکا از اوکراین در بحبوحه بن‌بست کنگره آمریکا بر سر کمک‌های نظامی جدید، به کی‌یف سفر کرده است.

کاخ سفید همچنین گفت که سالیوان در این دیدارها بر لزوم تصویب متمم امنیت ملی برای رسیدگی به نیازهای بحرانی اوکراین در میدان نبرد توسط مجلس نمایندگان آمریکا تاکید کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۷۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۲
به به بازم اخبار روسیه ، لطفا غربگداها بیان تحلیل های صد من یه غاز بدن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
اگه غربگداها تحلیل کنن سانسورچی میذاره تا شرقگداها فشار بخورن؟!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۳:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
اتفاقا اینجا و در این قسمت،جولانگاه شما شدقیهایه بدبخت هستش و همیشه در خیالات واهی خودتون روس کثیف رو ارباب دنیا و پیروز جنگ میبینید.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۴:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
چه خبر از جاعل امضا
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۴:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
شرقگدا ها هم فقط در مورد جعل امضا صحبت کنند و تخیلی بدند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
والا بنظر من شما دچار جهل مرکب شدید، چرا که جنگی که به ما مرتبط نیست را مهم میشمارید
روسیه در جنگ تحمیلی به عراق تسلیحات فراوان داد حالا اون موقعه شوروی بود الان فدرال روسیه
یا در موارد تاریخی دیگر
شرق پرستی و غربگدایی هر دو بد و منافع ایران در آن نیست
از جهل خود بیرون بیا
ناشناس
| Montenegro |
۱۲:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
از پیشروی در منطقه اوزگل چه خبر .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
تجاوز و قتل و اشغال نظامی و غارت و تخریب شهرها و

کشتار و اواره کردن مردم یک کشور از طرف هر کشوری

غیر قانونی و زشت و نفرت انگیز است

ولی شرق گداهای عاشق روسیه و چین کمونیست

اشغال نظامی اسراییل را فقط زشت میدانند و بس !؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۲
ای جان روسیه ، بزن که خوب داری میزنی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
تو بگو زدین ما هم میگیم زدین میدونی که برای اربابت خوبیت نداره
ناشناس
| Australia |
۰۵:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
شاهنامه آخرش خوشه
ث
| Netherlands (Kingdom of the) |
۰۸:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
نوکرهای پوتین
بهروز
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
این کامنت ها نفوذ نوکراهای روسیه را به ایران نشان می دهد ،با افتخار غربگرا هستند و از نوارهای روسیه بیزار
ناشناس
| Montenegro |
۱۲:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
دوسال جنگیده برای دو تا روستا چه ابر قدرتی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۲
مرگ غرب و غربگدا نزدیکه
پاسخ ها
محسن
| Belgium |
۰۲:۳۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
قماربازه هم همین حرفها را می زد؟
ناشناس
| Montenegro |
۱۲:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
اگر این حرفها را هم نزنی که می ترکی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۲
روسیه خوب غرب و غربگدا رو به ذلت انداخت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۲
روسیه متشکریم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
یکم استراحت کن انقد کامنت تکراری نده
اسدالله شیواری
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
روسیه کشوری که ۲۰۰ سال پیش یک چهارم از بهترین

و مرغوبترین قسمت شمالی کشور ایران را اشغال نظامی

و ضمیمه خاک خودش کرد

و الان ۵ کشور در ان خاک تشکیل شده است

حالا نفوذی های حزب منحوس توده کمونیستی روسیه

در کشور اسلامی ما برای روسیه کف و سوت میزنند !؟؟
ناشناس
| Japan |
۰۰:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۴
اسدالله، آفرین. کاملا درست جواب دادی
ناشناس
|
Canada
|
۲۳:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۲
دومین ارتش بزرگ دنیا سه ساله داره جلو میره و روزی دو هزار نفر و هزار توپ و تانگ از ارتش اکراین را از بین میبره ولی خط مقدم همون سال پیشه ۵ کیلومتر جلو یا عقبه!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۳:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
این است ارتش دوم کره زمین!!!!!؟؟؟خخخخخخخخخ
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
الان زمین زیاد مهم نیست مهم قدرت پشتیبانی است روز بروز قدرت پشتیبانی قدرت های استکباری در حال رفتن به سوی افول و فروپاشی است
صدای آن در آینده شنیده خواهد شد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
از طالبان چخبر که آمریکا رو با اردنگی انداخت بیرون :D
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۶ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
۱۲:۲۹
خودتو گول نزن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۲
روسیه انقد اقتصادش داغون شده اومده از ایران تارا خریده مونتاژش میکنه
روسیه شده گاو شیرده چين. نفت رو به نصف قیمت زخ چين میفروشه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۰۶ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
خوب به تو ایرانی چه ربطی داره؟ روسیه اوضاعش بد بشه میاد با ایران معامله میکنه ایرانم به یه نون و نوایی میرسه اما غرب اوضاعش خوب بشه فقط تحریم های قوی تر میشه
صمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۵:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
آره بابا روسیه غیرازبرف ویخ هیچی نداره ،تازه نفت وگازشون روازمامیگیرن،فقط نمیدونم چرادوساله با۱۰هزارتحریم هرروزداره توجنگ پیشروی میکنه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
روسیه از لحاط منابع طبیعی خیلی غنی هست ، نفت گاز طلا زغال سنگ و ...
ناشناس
|
Austria
|
۲۳:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۲
طبق پیشبینی برگ چنار اوکراین و فرانسه تا حوالی مسکو پیشروی خواهند کرد و پس فردا سر پوتین رو در مرکز اتحادیه آویزان خواهند کرد
3رود بر ناتو
پاسخ ها
ناشناس
| Canada |
۰۳:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
3رود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
ما که نمیدونیم تابناک اخبار جنگ رو از کجا میاره
اخبار واقعی جنگ رو از آی پی کانادا دنبال کنین.
طبق آخرین اخباری که این بزرگوار منتشر کرده، مسکو محاصره شده.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
زرتینا بنشین تا مسکو محاصره شود غرب با کل تجهیزاتش در اکراین به گل نشسته و در باطلاق اکراین در حال غرق شدن است
ناشناس
| Japan |
۰۰:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۴
اونی که با کل تجهیزاتش در باتلاق اوکراین فرو رفته روسیه متجاوز اشغالگر جنایتکار است، قاطی کردیا! ناتو هنوز وارد نشده
ناشناس
|
United States of America
|
۰۰:۳۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
ناپلئون یک بار شوروی گرفت اینبار کار باید تمام کند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۵:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
!!!!!؟؟؟ناپلئون کجا بود حالا؟ نکنه منظورت مکرونه ،
محمد فقیه نوری
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۵:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
ناپلئون بناپارت آیا هم عصر با شوروی بود یا تزار ها تعجب میکنم به این نظر مسخره اینقدر مثبت دادن یا دوستان اطلاعات پایین دارند یا کلا همین طور مثبت میدن
ناشناس
| United States of America |
۱۵:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۳
خوب اکیو ما هنوز از شکست دوران قاجار ناراحت و. صحبت می کنیم حالا اسم کشور کشور هر چی که بود فرقی ندار
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان