دردسر بزرگ مربی ایرانی با گم کردن پاسپورت در ترکیه

سرمربی تیم ملی کاراته در بازگشت از مسابقات کاراته وان آنتالیا با مشکلی بزرگ روبه‌رو شد.
کد خبر: ۱۲۲۸۱۲۱
|
۰۲ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۷ 21 March 2024
|
3078 بازدید

 به گزارش تابناک، دومین مرحله رقابت‌های لیگ برتر کاراته وان در سال ۲۰۲۴ روز‌های ۲۵ تا ۲۷ اسفند سال گذشته در منطقه کِمِر آنتالیا در ترکیه برگزار شد و نمایندگان کشورمان با هزینه شخصی در این رویداد حاضر شدند.
 

شهرام هروی سرمربی تیم ملی کاراته که برای مشاهده عملکرد نمایندگان ایران به ترکیه سفر کرده بود، در بازگشت با دردسری بزرگی مواجه شد. هروی پس از پایان مسابقات در فرودگاه آنتالیا متوجه می‌شود که پاسپورتش را گم کرده است. او برای پیدا کردن روادید به محل اقامت خود در منطقه کمر بازمی‌گردد، اما باز هم پاسپورتش را پیدا نمی‌کند.

هروی به ناچار با اتوبوس در سفری ۱۰ ساعته به استانبول می‌رود تا با مراجعه به کنسولگری کشورمان برای دریافت پاسپورت جدید اقدام کند. سرمربی تیم ملی زمانی که به استانبول می‌رسد متوجه می‌شود که با توجه به تعطیلات نوروز سفارت کشورمان در استانبول چند روز تعطیل است. با این وجود مسئولان کنسولگری کشورمان در شهر استانبول پس از اطلاع از مشکل پیش آمده نهایت همکاری را با هروی انجام می‌دهند و در کمتر از یک ساعت برای سرمربی تیم ملی کاراته پاسپورت صادر می‌کنند تا هروی پس از تقریباً دو روز بلاتکیلفی در نهایت به کشورمان بازگردد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت