ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

نرخ مصوب قالیشویی اعلام شد

رئیس اتحادیه قالیشویان تهران، گفت: در میانه امسال نرخ قالیشویی حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد نسبت به سال قبل، افزایش یافت و این نرخ‌ها اخیرا ابلاغ شد.
کد خبر: ۱۲۲۶۷۴۲
| |
13515 بازدید
|
۱
نرخ مصوب قالیشویی اعلام شد

 به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، حجت محمدی ضمن اشاره به اینکه نرخ قالیشویی حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد نسبت به سال قبل افزایش یافته و اخیرا هم ابلاغ شده، گفت: حدود ۲۰ درصد تقاضا نسبت به سال قبل کاهش یافته است.
 

وی با بیان اینکه تقاضای قالیشویی نسبت به سال قبل حدود ۲۰ درصد کمتر شده، گفت: حتی کسانی که تقاضای قالیشویی دارند هم تعداد فرش کمتری برای شست‌شو می‌دهند. علت کاهش تقاضا هم به وضعیت معیشتی و اقتصادی مردم بر می‌گردد.

همچنین به گفته وی در میانه امسال نرخ قالیشویی حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد نسبت به سال قبل افزایش یافت و این نرخ‌ها اخیرا ابلاغ شد. علت افزایش نرخ قالیشویی هم تورم و افزایش هزینه‌های مواد مورد نیاز برای شست‌وشو است.

محمدی در پایان با بیان اینکه خشکشویی‌های آنلاین همچنان ملزم به دریافت مجوز از اتحادیه صنف قالیشویی نیستند و فقط از اتحادیه کسب‌وکار‌های مجازی مجوز دریافت می‌کنند که این موضوع مورد انتقاد اتحادیه است، تصریح کرد: اتحادیه در این زمینه نامه‌نگاری‌های زیادی داشته، اما هنوز به نتیجه نرسیدیم. توصیه ما این است که اگر مردم می‌خواهند از خدمات قالیشویی استفاده کنند، در سایت اتحادیه از مجوزدار و معتبر بودن واحد مطمئن شوند و همچنین در صورت بروز مشکل به لحاظ قیمت، خرابی و ... در بخش شکایت، از واحد خاطی شکایت کنند. اما اگر واحدی مجوز اتحادیه را نداشته باشد، امکان ثبت شکایت و پیگیری وجود ندارد.

او همچنین به شهروندان هشدار داد که فریب تخفیف‌های ۵۰ درصدی را نخورند، چرا که این بحث‌های تبلیغاتی معمولا با هدف سوء استفاده انجام می‌شود.

 

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۲ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
خب قیمت را کجا نوشته اید؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟