کبوترهای میدان شهرداری رشت

کبوتر یا کفتر چاهی جزو پرندگانی هستند که به شهر ها مهاجرت کرده و لانه هایی را در بین ساختمان ها و درختان برای خود پیدا کردند و به صورت گروهی در آن جا مشغول به زندگی شدند. میدان شهرداری، در مرکز شهر رشت، میدانی شلوغ و پر جنب و جوش است که با پرواز دسته کبوترانش رهگذران را جذب، سرزنده و کمی از روزمرگی دور می‌کند.
کد خبر: ۱۲۲۶۰۴۰
| |
11903 بازدید
|
۲
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۸ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۸
شهر زنده و دوست داشتنی
منصور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۰ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
کمک به حیوانات و پرندگان بیمار وکم توان خوب هست و خداوند روزی هر موجود زنده ای رابه تلاش خودش سپرده .بدون تلاشکردن کمک به آنها صلاح نیست حتی به انسانها(دقت به یارانه های هفتاد میلیون ایرانی) که بایستی به زیر 20 میلیون نفر برسد.
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت
آخرین اخبار